Cîme Under my skin – herstellende dag- en nachtcrème van Macey

Deze keer heb ik een review voor jullie over de herstellende dag- en nachtcrème van Cîme – Under My Skin.

Cîme Under my skin - herstellende dag- en nachtcrème

Zelf heb ik altijd al last gehad van een gevoelige huid, vooral heel erg in de winter. In de winter is het vooral zo dat mijn huid snel droog kan aanvoelen en er zelfs droog kan uitzien. Doordat mijn huid in de winter zo droog is, heb ik hier echt de juiste verzorging voor nodig. Als ik de verkeerde dag- en/of nachtcrème gebruik, krijg ik al snel last van rode vlekken en/of droge schilfers op mijn gezicht.

Ik was al een tijdje opzoek naar een crème waar mijn huid niet al te heftig op zou reageren. Dit was nogal een zoektocht kan ik je vertellen. Meestal gebruikte ik verschillende crèmes voor een gevoelige huid, toch werkte dit niet altijd voor mij.

Sinds ik de herstellende dag- en nachtcrème van Cîme gebruik, heb ik geen last meer gehad van een droge en/of rode huid. Hier ben ik zo ontzettend blij mee!!

Wat zit er precies in deze creme?

Er zijn twee top ingrediënten die deze crème bevat. Dit is het extract van duindoornbessen en de olie van wilde rozen.

Duindoornbes bevat een bron van omega 7, dit is een essentieel vetzuur wat erg belangrijk is voor het herstel van je huid. Ook zorgt dit ingrediënt ervoor dat je huid wordt gevoed, het oneffenheden verminderd en je huid elastischer wordt.

De olie van wilde rozen heeft een kalmerende werking op je huid, het herstelt je huid en helpt om fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en roodheid te vervagen.

Deze crème is ook nog eens biologisch en natuurlijk. Het is niet getest op dieren, bevat geen parabenen, geen (synthetisch) parfum en geen phenoxyethanol.

Ik ben zelf dus erg enthousiast hierover, hij ruikt heerlijk, is niet te dik en trekt vrij snel in. Doordat je maar 1 á 2 pompjes per keer nodig hebt, doe je er lekker lang mee.

Nieuwsgierig geworden naar dit product?

Probeer hem dan zelf uit:

https://webshop.bosbeauty.nl/product/cime-under-my-skin-herstellende-dag-en-nachtcreme/

Liefs,

Macey

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *