De favoriete vegan make-up producten van Marijke

In het dagelijks leven heb ik het vaak veel te druk om me uitgebreid op te maken. Ik heb het veel te druk met studie en sport om te veel tijd te besteden aan mijn make-up. Toch wil ik er wel leuk uit zien en een klein beetje vegan make-up helpt vaak om me net iets meer zelfvertrouwen te geven. Dit zijn mijn basics die ik iedere dag gebruik en waar ik niet zonder kan!

vegan make-up

Mascara Vegan Gypsy Volume van Boho

Heel lang maakte me het niet uit welke mascare ik gebruikte. Het is gewoon een zwart laagje over je wimpers, zo veel verschil kan er niet zijn. Dat had ik toch echt mis. Sinds ik deze mascara gebruik kan ik niet zonder. Ik merk dat mijn wimpers veel gezonder zijn. De mascara klonterd niet en geeft je lange, natuurlijk ogende wimpers. Ik hou zelf van een subtiele natuurlike look en daar is deze mascara perfect voor. Het is geen waterproof mascara maar dat vindt ik juist fijner. De mascara is dan veel makkelijker te verwijderen aan het ende van de dag en

Boho wenkbrauw potlood

Als ik echt heel erg haast heb doe ik nogsteeds mijn wenkbrauwen. Ik vindt altijd dat min gesicht meer in evenwicht is. Mijn wenkbrouwen zijn blond en zonder wenkbrauw potlood lijkt het soms alsof ik helemaal geen wenkbrouwen heb.

Nude lipglos – Uoga Uoga

A picture containing indoor, table, sitting, cake  Description automatically generated

Final touches!! Ik heb het al een paar keer gezegd en ik zeg het nog een keer: ik hou van een natuurlijke look. Natuurlijk zijn felrode lippen of een smokey eye erg mooi maar voor iedere dag hou ik natuurlijke kleuren.Deze lipglos is perfect. Het maakt je look af zonder te veel op te valen en het past bij iedere outfit!

Wat zijn jou favoriete producten? Laat het ons vooral weten als een van ou favorieten nog mist in onze webshop. E kunt ons altijd een berichtje sturen via instagram of via email.

-x-

Marijke

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *