De skin care avondroutine van Lisette

Voor dat we naar bed toegaan willen we ons gezicht reinigen en alle afvalstoffen, make-up en onzuiverheden van onze gezicht afhalen. Zelf vind ik het super leuk om me in verzorgingsproducten te verdiepen en me door anderen te laten inspireren. Om jullie wat meer inspiratie te geven en een inzicht te geven in mijn skin care avondroutine die ik iedere avond doe, heb ik deze routine hieronder in een stappenplan uitgeschreven en welke producten ik hiervoor gebruik.

Stap 1: make-up verwijderen

Ik draag bijna elke dag wel mascara die ik het liefst verwijder met een olie product. Om mijn oog make-up te verwijderen gebruik ik de Waterproof eye make-up remover van Florame.

Stap 2: reinigen

Het reinigen van mijn gezicht vind ik heel belangrijk. Ik maak mijn gezicht nat met koud water en gebruik één pompje foaming clear skin face wash van Green People. Deze foam spuit ik op mijn handen en masseer ik over mijn gezicht. Als alles heerlijk schoon voelt, spoel ik het weer af met koud water. Daarna dep ik mijn gezicht droog met een schoon handdoekje.

Stap 3: tonic

Om het allerlaatste beetje make-up en vuil van mijn gezicht af te halen gebruik ik de Intense Lightening face mist. Ik spuit 2 spuitjes op een watje en veeg dit zachtjes over mijn gezicht heen. Je zult zien dat je watje nog een klein beetje extra vuil mee neemt.

Stap 4: serum

Nu is je gezicht weer helemaal schoon en gereinigd. Om je gezicht goed te verzorgen tijdens de nacht gebruik ik eerst de gezichtsserum van Green People. Dit breng ik aan voordat ik mijn nacht crème aanbreng. Hierdoor wordt je gezicht goed gehydrateerd.

Stap 5: nachtcrème

Na het aanbrengen van het serum heb ik als laatste stap om mijn nachtcrème van La Fare aan te brengen. Deze nachtcrème zorgt ervoor dat je gezicht er weer stralend uitziet als je wakker wordt.

Ik hoop je met mijn skin care routine te kunnen inspireren en informeren om een passende routine bij jou huid te kunnen vinden.

Veel liefs Lisette

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *