Deodorantstick ben en anna

Ik kreeg weer een heerlijk pakketje van bosbeauty opgestuurd! Hierin zat deze deodorantstick van ben en anna. Een deo die natuurlijk, vegan en waarvan de verpakking recyclebaar is! In een eerdere blog voor bosbeauty schreef ik al waarom we eigenlijk zo veel mogelijk van de spuitbussen af moeten. Dit was voor mij ook nog een hele opgave eerlijk gezegd! Dit was voor mij de eerste deo die niet uit een spuitbus kwam! Vuurdoopje!

De deo’s van ben en anna zijn zoals gezegd vegan, wat inhoud dat er geen dierlijke producten aan toegevoegd zijn en dat het niet getest is op dieren. Ook zijn de deo’s natuurlijk en ecologisch! Klink goed toch?! Het maakte mij in ieder geval heel nieuwschierig! De deo die ik mocht testen was de Indian Mandarine!

Zoals beschreven een deo waarin waarin de sensualiteit en charme van India tot uitdrukking komt. De zoetheid van sinaasappel en de frisheid van Citrus vormen de perfecte combinatie om je zintuigen te prikkelen.
Klinkt spannend!!

Wat zijn de ingrediënten?

“Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii Butter*, Maranta Arundinacea Root Powder*, Zea Mays Starch, Cocos Nucifera Oil*, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus Seed Cera, Ricinus Communis Seed Oil, Shorea Robusta Resin, Rhus Verniciflua Peel Cera, Citrus Reticulata Peel Oil, Limonene**, Caprylic/Capric Triglyceride, Rhus Succedanea Fruit Cera, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate***, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Linalool**, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*”

Wat vind ik er van?

Oew, wat een lekkere geur komt mij tegemoet! Fris, kruidig en zoet! Een heerlijke combi als je het mij vraagt! De mandarijn komt goed naar voren! Hier wil ik een geurkaars van 😉

De deo stick haal je omhoog door te duwen aan de onderkant van de verpakking. De stick is gelig van kleur.

In het begin is het iet wat stroef om te smeren, maar na een aantal keren gaat dit al stukken makkelijker. Er blijven wel wat klontjes plakken aan mijn huid.. Ook heb ik het gevoel dat de geur niet zo heel lang blijft hangen, jammer!

Verder vind ik het wel een heel mooi alternatief voor een spuitbus. De verpakking is na gebruik gewoon weg te gooien bij het oud papier!

Cijfer 6,5

Heb jij wel eens een deodorantstick gebruikt van ben en anna? Wat vond je ervan?

Liefs Juul

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *