Face mist review :Intense Lightening van Lisette

face mist

Sinds mijn pubertijd ben ik al zoekende naar de juiste producten voor mijn gezicht. Doordat ik ouder wordt en steeds meer producten ontdek veranderd mijn gezichtsverzorging routine continue. Mijn gezicht voelt snel trekkend aan waardoor ik een vochtarme huid heb. Om dit trekkende gevoel optimaal te kunnen aanpakken probeerde ik de face mist Intense Lightening Mist 200ml uit!

Benieuwd naar mijn ervaring en hoe mijn gezicht hierop reageerde? Lees dan gauw verder!

De intense lightening mist van La Fare.

De intense lightening mist belooft een frisse, energieke boost te geven aan je gezicht. De ingrediënten zijn een bijzondere combinatie van plantenextracten en komen uit hun eigen ‘tuin’. De komkommer verfrist de huid, aloë vera hydrateert en kalmeert, extracten van palmarosa stimuleren de celvernieuwing en groene thee speelt een rol bij de aanmaak van collageen.

Face mist

Veel face mists bevatten ingrediënten die je huid hydrateren. Als je de face mist tussen de verschillende lagen make-up aanbrengt, blijft je make-up niet alleen langer goed zitten, maar wordt je huid ook beter gehydrateerd. Op deze manier zorgt de spray ervoor dat het vocht van je andere producten verdampt en wordt ingesloten in de huid. Hierdoor herstelt de vochtbalans sneller. Let er wel op dat je niet te vaak een face mist gebruikt, dit kan juist tot uitdroging van de huid leiden. Een paar keer sprayen per dag is voldoende.

Gebruik

Heerlijk om rechtstreeks op je huid te sprayen, maar hij werkt ook uitstekend in combinatie met een wattenschijfje. In de ochtend en in de avond na het reinigen of gewoon voor tussendoor wanneer je huid wel een natuurlijke verfrissing kan gebruiken. Het is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige zoals die van mij.

Mijn ervaring met het product

Ik vind face mists over het algemeen echt een heerlijk product om te gebruiken. Het voelt lekker fris aan op je gezicht en het ruikt heerlijk. Als je het op je gezicht sprayt voelt het even heel lekker aan. Wel heb ik het gevoel dat het frisse gevoel maar van korte duur is. Of de face mists echt een toegevoegde waarde geven aan je dagelijkse routine weet ik niet. Ik heb niet veel verschil ervaren met het product gebruiken of niet gebruiken. Wel kan het als een heerlijke finishing touch worden gebruikt.

Intense Lightening Mist 6.7 fl.oz

De geur

De face mist ruikt niet heel sterk. Er zit een kleine frisse geur aan. Hierdoor voelt het product onwijs natuurlijk. De geur die vooral naar boven komt is de geur van komkommer.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *