Haar routine van Tiffany

Haarverzorging

Voor degene die mij op mijn instagram @Tiffskitchenx volgen, weten dat ik heel lang haar heb. Het hebben van lang haar kost wel wat tijd en energie in de verzorging ervan. Helaas kwam ik daar pas te laat achter. In de afgelopen jaren is mijn haar een stuk uitgedund door slechte verzorging. Voordat ik voor Bosbeauty begon te bloggen, gebruikte ik alleen goedkope shampoo en crèmespoeling. Daar is niks mis mee, maar om zulk lang haar gezond te houden heb je wel wat meer nodig.

Gelukkig was Bosbeauty zo lief om met mijn mee te denken en stuurde mij deze drie producten van Eco Cosmetics naar mij op. Een Repair-Shampoo, Deep Conditioner en een hair mousse.

Natuurlijk heb ik al vaker gekeken naar andere producten voor mijn haar, maar het bleef altijd bij kijken. Ik wist namelijk nooit of ik nou echt moest geloven of die producten nou ook echt beter zijn, dan de budget producten. Vaak waren veel van die producten volgestopt met onnatuurlijke ingrediënten en dan geloof ik nou niet echt dat dit ineens beter is dan de budget variant.

En nu dan mijn haarroutine.

Ik douche elke avond en ook was ik mijn haren elke avond. Vaak wordt er beweerd dat het wassen van je haar iedere dag niet goed is. Maar geloof me, als je als kok werkt, moet je wel. Al die etensgeuren gaan namelijk heerlijk in je haren zitten. Tijdens het werk merk je daar natuurlijk niks van, maar als je thuis komt ruik je die geuren nog steeds en gaan niet vanzelf weg.

Tijden het douchen gebruik ik sinds kort dus de Repair-shampoo en de Deep conditioner van Eco Cosmetics.

De hair Mousse, die zorgt voor gloss en volume gebruik ik op mijn vrije dagen als ik de deur uit ga.. Op de dagen dat ik werk heb ik namelijk mijn haren strak in een vlecht en heb ik geen gloss en volume nodig.Voor de rest gebruik ik op dit moment geen andere producten voor mijn haren.

Deze routine volg ik net en voordat ik een uiteindelijke conclusie wil geven over deze producten van Eco cosmetics, wil ik ze eerst een langere tijd gebruiken. Binnenkort komt er een nieuwe blog van mij online met een review over deze producten

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *