Hoe komen wij tot rust – door het blogteam van BosBeauty

Het is een hele stressvolle tijd. Iedere dag krijg ik meerdere breaking news berichten over de Corona pandemie. Het is heel verleidelijk om het nieuws te blijven lezen maar je wordt er ook heel gestrest van. Dit is een situatie waar geen van ons ooit eerder heeft meegemaakt en niemand weet precies hoe we er mee om moeten gaan. Hoe kom je nog tot rust in deze chaos? Wij hebben onze beste tips voor jullie verzameld.

Routine routine routine – Marijke

Toen mijn universiteit begon met online colleges werd opeens iedere dag een soort weekend. Ik sliep lang uit, volgde mijn colleges vanuit bed en ging weer slapen. Je kan dan wel verwachten dat mijn stemming niet heel goed was. Wat mij onwijs hielp is gewoon iedere dag een wekker zetten om 6.30. Dan een stuk wandelen of schoonmaken voor ik begin aan mijn studie. Iedere dag heb ik een haalbaar to do lijstje en zo blijf ik toch productief.

Blijf actief! – Tamar

Blijven sporten is best moeilijk maar het helpt heel veel. Ik zocht naar nieuwe uitdagingen en motivaties.  Van lekker op mijn gemak 5 kilometer rennen, ging ik naar snellere en zelfs langere kilometers. Voor het eerst rende ik 8 kilometer achter elkaar en besloot ik 31 maart te gaan voor 10 kilometer wat ik in een uur aflegde.

Een spa momentje – Nanique

Ik merk ook dat ik het heel fijn vind om in de avond mijn huid even goed te verzorgen. Ik reinig mijn gezicht, scrub en sluit af met een masker. Heerlijk! Daarna met een tijdschrift of netflix op de bank ploffen en een theetje erbij.  Dan weet ik weer: er zijn ook nog fijne momenten tijdens deze bizarre tijd.

Geniet van de extra vrije tijd – Lisette

We klagen altijd dat we te weinig tijd hebben voor hobbies en zelfontwikkeling. Nu hebben we alle tijd van de wereld om dat te doen! Om eerlijk te zijn is door de opkomst van Corona mijn stress verlaagd. Ik heb meer tijd voor mezelf en kan daardoor ook veel tijd buiten doorbrengen. Doordat ik niet meer naar school hoef en haast niet meer werk, kan ik mijn tijd zelf indelen en heb ik meer rust kunnen vinden. Daarnaast heb ik persoonlijke doelen opgesteld, waar ik aan kan werken om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen.

Hopelijk helen deze tips jullie. Deel jou tips vooral met ons via een reactie hier of op instagram!

Veel liefs,

Nannique, Tamar, Lisette en Marijke

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *