Hoe overleef ik de 2e corona golf? van Lisette

Kort geleden zijn de nieuwe corona maatregelen ingevoerd en die wegen vrij zwaar. Bijna niets is mogelijk en om aan je inkomen te komen wordt steeds lastiger. Daarnaast is het veel lastiger om jezelf te blijven vermaken nu heel veel ‘’normale’’ activiteiten niet meer mogelijk zijn. Om jou inspiratie, motivatie en structuur te geven zal ik mijn aanpassingen met je delen om deze corona tijd zo prettig en doelgericht mogelijk door te komen.

Hoe overleef ik de 2e corona golf?

Misschien weten jullie al dat het geven van trainingen mijn grootste inkomstenbron is. Ik ben werkzaam binnen een sportschool en heb mijn eigen personal trainingsstudio, waar ik personal training, groepslessen en sportmassages geef.

Het is nu voor mij niet meer mogelijk om binnen trainingen of in grote groepen les te geven. Nu kan ik ervoor kiezen om het naast me neer te leggen, maar ik heb ervoor gekozen om dit creatief aan te pakken. Allereerst ben ik begonnen met half uurtjes trainingen te geven aan 2 personen in plaats van de groepsles. Ik heb meerdere half uurtjes ingepland over de gehele avond.  Daarnaast geef ik mijn personal trainingssessies nu ook buiten of bij mensen aan huis als ze een overkapping hebben. Ik blijf dagelijks creatief nadenken en oplossingen zoeken. Ik denk dat jij ook in oplossingen moet gaan denken en veel moet sparren met andere mensen om ideeën op te doen. Weet dat jij niet de enigste bent en dat anderen ervoor openstaan om ervaringen te delen en samen tot oplossingen te komen.

Meer vrije tijd

Omdat ik nu meer vrije tijd heb door het wegvallen van verschillende werkzaamheden, probeer ik deze tijd zo nuttig mogelijk te besteden. Ik probeer aan mezelf te werken fysiek en mentaal.

  • Eerder naar bed om mijn slaap te optimaliseren.
  • Veel wandelen om lichaamsbeweging te krijgen en tot rust te komen. Daarnaast is het super goed voor je lichaam om te wandelen en je krijgt ondertussen vitamine D3 binnen. Hoe lekker is het om even naar het bos te gaan of als je een lekker strand in de buurt hebt. Leen desnoods de hond van de buren, daar wordt de hond ook gelijk blij van.

  • Meer tijd besteden aan sporten. Dit door thuis workouts te doen en te sporten in mijn eigen sportstudio. Daar heb ik dan weer even geluk mee. Daarnaast maak ik ook gebruik van sportparkjes in de buurt om lekker in de buitenlucht te kunnen sporten. Je kan natuurlijk ook lekker het hardlopen oppakken of gaan fietsen.

  • Meer tijd besteden aan mijn social media kanaal, waar ik eerst niet veel tijd meer voor had.
  • Veel FaceTimen met vrienden om mijn sociale contacten te onderhouden.
  • Gezonde lekkere recepten uit proberen en super veel groente eten. Dit doe ik om mijn weerstand te verbeteren en omdat ik het belangrijk vind om een gezonde leefstijl aan te houden. De laatste tijd had ik het druk en vond ik dit lastiger, maar nu neem ik er de tijd voor.
  • Proberen om doelen voor mezelf te stellen, waar ik gelukkiger van word.
  • Gestart met aandelen. Wees hier wel voorzichtig mee!!!!!!!
  • Ik heb een paar vaste vrienden die ik zie en probeer daar in het weekend mee af te spreken. We gaan bijvoorbeeld spelletjes doen, samen wandelen, samen sporten of lekker een film kijken.

  • Geld besparen nu ik het toch nergens aan uit kan geven 😊!

Ik hoop dat je iets kan met hoe ik mijn leven nu probeer aan te pakken! Maak er het beste van en zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen!

Veel liefs, Lisette

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *