Must-haves voor de koude maanden van Marijke

De dagen worden korter en de temperature dalen. Bij mij is de sjaal al uit de kast net als de dike sokken. Ik hou zelf heel erg van de koude maanden maar of je nou wel of geen winter mens hebt we hebben allemaal wat extra’s nodig in de winter. Dit zijn mijn must-haves voor het winterseizoen om je zelf toch even in het zonnetje te zetten.

De thermo-go fles van teatox

Ik ben onwijs gek op thee dus deze fles moet wel in dit lijstje. De fles is onwijs mooi en houdt je thee erg lang warm. Hij is perfect om me te nemen naar je werk of colleges om je thee warm te houden. De fles komt met een thee filter waardoor je de fles ook makkleijk kan gebruiken voor losse thee. Die losse thee kun je ook hier bij Bos beauty kopen. Er is zelfs een speciale smaak: bosbeautea! Klik hier om mijn review van deze smaak te lezen!

Een goede gezichtscréme

Ik heb een droge huid end at betekent dat de winterse kou en mijn huid niet goed samen gaan. Daarom is het belangrijk om je huid goed hydrateren. Ik gebruik zelf de Aloe Vera Cream Rich créme. Aloe vera is is perfect voor een droge huid hersteld de vochtbalans van de huid.  Daarnaast verzacht het de huid en verminderd het irritatie, iets dat erg welkom is als de kou je huid openbreekt. Ook als je geen droge huid hebt is het belangrijk om je huid goed te ondersteunen tijdens de winter maanden.

Hydraterende maskertjes

Ik ben gek op beauty dagen in de winter. Lekker thuis met een kop thee, een leuke serie en een maskertje. Vooral vliesmaskers zijn onwijs fijn omdat ze zo makkelijk zijn om te gebruiken. Je hoeft niet te kliederen met een smeerseltje maar kan het masker zo op je gezicht leggen en genieten. Voor de winter raad ik een hydraterend masker aan zoals die van ORGAID.

Waxmelts!

Sinds ik de waxmelts met mijn oma getest heb (Deze blog vindt je hier) ben ik zelf ook waxmelts gaan gebruiken. In de winter spendeer je meer tijd binnen en dan is het belangrijk dat je echt tot rust komt thuis. Met de waxmelts kun je makkelijk een heerlijke geur door je huis verspreiden. Je kunt de geuren zo kiezen zodat je nog meer in de herfst en winter stemming komt. Fijne geuren voor deze maanden zijn kaneel, warm gingerbread en Sandelhout.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *