Neobio Intensieve Lippenbalsem van Romy

De winter staat voor de deur en dat betekent dat onze lippen wat extra aandacht verdienen. In de wintermaanden hebben veel van ons namelijk last van droge, schrale of gescheurde lippen en dat is natuurlijk niet fijn. Deze intensieve lippenbalsem van Neobio kan jouw lippen door deze wintermaanden heen helpen!

Neobio Intensieve Lippenbalsem

Het merk Neobio

Neobio is een merk dat je veel op onze website kunt vinden. Van bodylotion tot tandpasta en van en van oogschaduw tot douchecreme; Neobio heeft van alles in huis. Ben je dus benieuwd naar andere producten van Neobio? Kijk dan snel even in onze webshop, want daar zijn veel van hun producten te vinden. Neobio heeft een compleet natuurlijk gecertificeerd cosmetica-assortiment. Ze streven ernaar om natuurlijke producten te kunnen verkopen voor een lage en eerlijke prijs, zodat natuurlijke producten toegankelijk zijn voor iedere consument. Ik houd wel van een koopje, dus deze producten zijn ideaal voor mijn kleine portemonnee.

De lippenbalsem

De Neobio Intensieve Lippenbalsem is niet alleen verzorgend maar ook beschermend. Door de verschillende biologische oliën en wassen zorgt deze balsem voor soepele lippen. Denk bijvoorbeeld aan bijenwas en zoete amandelolie, die zich in dit product bevinden. Verder zit er ook biologische aloë vera in dit product. Dit zorgt voor extra hydratatie, en stimuleert het herstel van gescheurde lippen.

Mijn mening

Ik ben zelf echt dol op deze lippenbalsem. Hij smeert goed uit en glijdt heerlijk over mijn lippen heen. Ik breng het product altijd ruim aan, voor intensieve verzorging, bescherming en hydratatie. Ik heb namelijk vaak last van gescheurde, droge lippen in de winter en dat is geen pretje. Dat doet altijd zoveel pijn! Gelukkig heb ik nu deze lippenbalsem, en heb sinds dien nergens meer last van. Zolang ik het product natuurlijk consequent aanbreng, want vergeet ik het een week, dan komen mijn droge lippen weer terug. Gelukkig laat dit natuurlijk ook zien dat het product goed werkt. Want bij gebruik heb ik er dus echt geen last van. Kortom, een goedkoop, simpel, natuurlijk en fijn product.
Liefs,

Romy

 

 

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *