Review 3 in 1 crème Human+kind van Nannique

Droge handen, ik kan mijn leven er niet anders mee voorstellen. Komt het niet door mijn werk, dan komt het wel door al het koken en het sporten op de grond in het park tijdens bootcamp. Gelukkig was BosBeauty daar met deze handige handcrèmetrio om hier een verandering in te brengen.

Toen ik dit pakketje zag, was ik direct benieuwd naar de geuren van de crèmes. Zouden ze niet te zoet zijn? Of te overheersend? Maar voordat ik meer over mijn mening en ontdekkingen ga vertellen, laat ik jullie eerst even kennis maken met het product.

Het product

Met slechts één kleine tube in je handtas, kun je 3 lichaamsdelen geheel soepel en verzorgd houden. Ideaal!

Humand+kind heeft deze trio gemaakt, zodat je zelf kunt kiezen welke geur handcrème je gebruikt. Handig, want soms kan het zo zijn dat je in het begin helemaal weg bent van een geur, maar dat deze je later tegen gaat staan. Alle drie de crèmes zijn voor zowel de handen als de ellebogen en voeten. Dit vind ik zelf echt heel fijn, omdat je dan eigenlijk altijd maar één klein tubetje mee hoeft te nemen die voor al deze lichaamsdelen zijn werk doet.

De crèmes zijn voorzien van een hydraterende avocado-olie en een hydraterende shea butter. Zelf ben ik erg blij dat er shea butter in zit, omdat ik weet wat dit ingrediënt kan doen: een zachte huid geven. Verder zegt Human+kind dat de crèmes comfortabel zijn, geen vette textuur hebben en snel worden opgenomen in de huid, waardoor er een voortdurende hydratatie wordt geboden voor een langere tijd. Bovendien zou je gelijk verlichting moeten voelen op de ruwe plekken. Ik ben benieuwd!

De geuren

De eerste crème die ik gebruikte was de lavendel. Ik ben zelf niet helemaal weg van lavendel geur, maar ik moet zeggen dat deze crème helemaal niet overheersend was. Op het moment dat ik hem op mijn handen wreef, rook je hem sterk. Maar, na zo’n minuutje werd de geur al minder en bleef hij lichtjes hangen, heel fijn!

Op een andere dag koos ik voor de tropical fresh. Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat ik van deze geur moest verwachten, maar ik werd aangenaam verrast! Ik heb al vaker in mijn blogs verteld dat ik van neutrale geuren houd als het gaat om verzorgingsproducten en laat deze variant nou net die neutrale geur geven. De geur is zomers, fris, maar helemaal niet overheersend en trok vrij snel weg in de huid. Ideaal als je het mij vraagt!

De laatste variant die ik probeerde was de watermeloen. Ik wist dat deze erg zoet zou zijn, dus daar was ik al op voorbereid. Toch trok deze geur ook na een tijdje weg en bleef er een lichte, zoete geur over. Wat mijn betreft is dit voor mij de minst lekkere geur crème van dit trio.

Mijn mening en ontdekkingen over de crème

De eerste keer dat ik deze crèmes gebruikte, kwam ik achter één belangrijk ding: je hebt écht maar een heel klein beetje nodig. Ik deed een hoeveelheid ten grootte van een munt op mijn handen en ik bleef ongeveer 20 minuten lang met glibberige handen zitten. Voor het gebruik van deze crème is de grote van een doperwt al genoeg. De crème smeert namelijk heel makkelijk uit en is, zoals het merk belooft, niet echt vet. Ik vond zelf niet dat de crème heel snel werd opgenomen in de huid, maar wellicht komt dat omdat ik het niet gewend ben om handcrème te gebruiken.

Mijn favoriet! Deze zit vanaf nu in mijn handtas.

Waar ik wel heel positief over ben, is het resultaat. Mijn handen bleven de gehele dag soepel, glad en gehydrateerd wanneer ik de crème ’s ochtends gebruikte. Ik merkte dat mijn handen minder snel droog werden en ik gebruikte de crème dan ook pas weer wanneer dat écht nodig was. Dat was ongeveer na zo’n 3 dagen. Daarmee voldoen deze crèmes voor een groot deel aan de beloften van het merk.

Ik heb de crème voor deze review niet gebruikt op mijn ellebogen en voeten. Dit komt omdat mijn ellebogen eigenlijk nooit droog zijn en omdat er voor de voeten een andere leuke review aankomt 😉 Maar dat betekent niet dat ik niet benieuwd ben naar wat deze crèmes kunnen betekenen voor mijn voeten en daar ga ik ze dan ook snel voor gebruiken.

Heb jij ook altijd last van droge handen, voeten of ellebogen? Dan kan ik je zeker aanraden om deze crèmes te proberen! Ze zijn uiteraard ook apart verkrijgbaar bij BosBeauty.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *