Review Balm Balm serum & moisturizer van Nannique

Hi! Leuk dat je deze blog leest. In mijn vorige blog deelde ik wat het verschil tussen een serum en een moisturizer is. Hierin vermeldde ik ook dat ik de afgelopen tijd de serum en moisturizer van Balm Balm heb geprobeerd. In deze blog vertel ik je mijn mening over deze twee producten.

De serum

Balm Balm Serum

De Rosehip serum van Balm Balm is op basis van natuurlijke oliën die een vernieuwd effect op je huid hebben. Balm Balm belooft dat de serum snel in de huid wordt opgenomen, zonder een vettig laagje achter te laten. Dit komt omdat de oliën overeenkomsten hebben met stoffen die in onze eigen huid zitten, handig! Verder zou de serum comfortabel aanvoelen en de huid laten ademen. Verder is de serum gemaakt van biologische ingrediënten die de huid verzorgen, voeden, beschermen en mooi maken. Ook is het vrij van kunstmatige toevoegingen.

Mijn mening over de serum

Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot een half jaar geleden geen serum gebruikte, maar ondertussen kan ik niet meer zonder. De Rosehip serum van Balm Balm is de tweede serum die ik gebruik en ik ben er erg tevreden over! Alles wat het merk met deze serum belooft, komt het na. De serum wordt snel opgenomen, zonder de huid vet te maken en zorgt voor een mooie, natuurlijke gloed over de huid. Ik heb echt het gevoel dat de serum mijn huid van binnenuit voedt en dat mijn huid er gezonder uit ziet. Deze serum verdient echt een 9!

De moisturizer

Als moisturizer voor mijn dag- en nachtroutine gebruikte ik de beauty balm van Balm Balm. Deze balm is niet alleen een gezichtscrème, je kunt er veel meer mee! Lees alles zeven manieren om de balm te gebruiken in de beschrijving van het product. Waar je de balm ook voor gebruikt, het merk belooft je een product die rijk is aan anti-oxydanten, vitamines, natuurlijke oliën en plantenextracten. Bovendien is hij geschikt voor alle huidtypes en maakt hij je huid (waar je hem ook gebruikt) zacht.

Mijn mening over de moisturizer

Hoewel ik het geweldig vind dat de Beauty Balm op maar liefst zeven verschillende manieren te gebruiken is, vind ik hem niet prettig als gezichtscrème. Waar de serum goed en snel in je huid intrekt, is dit met de balm niet het geval. Wanneer ik hem na het reinigen als dag/nachtcrème op mijn gezicht smeerde, was mijn dag de hele dag vettig. Dit vind ik zelf heel vervelend, omdat het in mijn ogen niet zo moet zijn dat je handen vet worden wanneer je even je gezicht aanraakt. Echter, het product werkt naar mijn mening wel en mijn huid werd goed gehydrateerd. Ondanks dit zou ik het product een 6,5 geven, omdat ik het echt heel jammer vind dat hij niet goed in je (gezichts)huid trekt.

Conclusie

Beide producten tonen wat mijn betreft zichtbaar resultaat. Waar de serum al zijn belofte nakomt en hiermee een dikke 9 verdient, geef ik de moisturizer een 6,5 omdat ik de vette huid een groot nadeel vind. Maar ik weet zeker dat die vette structuur van de crème wel op mijn ellebogen en hakken van pas komt, dus vanaf nu zal ik het product hiervoor gaan gebruiken.

Bovendien heb ik hiernaast een before and after van het gebruik van de producten gezet. De linker foto is een foto van vier weken geleden, de rechter foto is van afgelopen week. Hierbij heb ik beide producten iedere dag gebruikt. Hoewel ik niet zo zeer een groot verschil zie in de oneffenheden, vind ik wel dat mijn huid er overduidelijk gezonder uit ziet. Op de rechter foto ziet mijn huid er minder dof uit en straalt hij veel meer.

Kortom, ik ben blij met de resultaten die deze producten in de afgelopen vier weken hebben getoond! Vanaf nu zal ik de moisturizer voor mijn ellebogen en hakken gaan gebruiken, maar de serum houd ik er zeker in!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *