Review Balm Balm – Super Light Coconut Cleanser van Macey

Een paar weken geleden heb ik de Coconut Cleanser van Balm Balm mogen ontvangen.

Zoals ik al eerder in een blog heb verteld heb ik een enorm gevoelige huid, vooral in de winter. Ik mag dan absoluut geen producten op mijn huid gebruiken die ervoor zorgen dat mijn huid uitdroogt. Helaas is dit bij veel cleansers soms wel het geval. Bij deze Coconut Cleanser van Balm Balm is dit gelukkig niet het geval!!

Review Balm Balm - Super Light Coconut Cleanser

In eerste instantie vond ik het een beetje gek om kokosnoot olie te gebruiken om mijn gezicht mee te reinigen. Kokosnoot olie is van nature natuurlijk een nogal vettig, en ik kon me niet voorstellen dat ik hiermee mijn gezicht gronding kon reinigen. Maar de cleanser heeft zijn tegendeel bewezen!!

In het begin is het even wennen om de juiste hoeveelheid te gebruiken. Ik gebruikte zelf de eerste keren teveel olie waardoor mijn gezicht enorm vettig werd. Dit spoel je er natuurlijk wel gewoon weer af, maar zoveel heb je helemaal niet nodig van dit product!

Momenteel gebruik ik 3 a 4 pompjes olie om mijn gezicht elke avond voor het slapen gaan mee te reinigen, dit is meer dan genoeg. Ik verdeel dit over mijn gezicht en masseer het goed in. Nadat ik dit heb gedaan, haal ik de cleanser er grondig af met een lauwwarm washandje. Je zou dit ook kunnen doen met een mousseline doek!

Sinds ik deze cleanser gebruik, merk ik duidelijk verschil tegenover de vorige merken die ik heb gebruikt. Hij geeft mijn huid een enorm zacht en fris gevoel en reinigt de huid diep en grondig zonder er een trekkerig gevoel aan te geven. Als je net zoals ik een gevoelige huid hebt dan kan ik je deze Coconut Cleanser alleen maar aanraden!!

Liefs,

Macey

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *