Review Bamboe wattenstaafjes van Lisette

Ik ben van mening dat iedereen kleine duurzame stappen kan nemen om het gebruik van plastic te verminderen. Je kan kleine stappen nemen door elke keer een plastic product aan te passen naar een duurzamer product. Zo heb ik nu mijn plastic wattenstaafjes opgemaakt en ben ik overgegaan op bamboe wattenstaafjes.

Review Bamboe wattenstaafjes

Wattenstaafjes gebruik ik voor het schoonmaken van kleine oppervlaktes op mijn gezicht en in en rondom mijn oren. Daarnaast zijn wattenstaafjes handig voor het bijwerken van je make-up. Bijna iedereen heeft wel wattenstaafjes in de badkamer liggen. Hoe mooi zou het zijn als uiteindelijk iedereen dit product kan inwisselen voor een duurzamer product?

De eerste stap heb ik gemaakt, zet jij de stap ook?

Voordelen van Bamboe wattenstaafjes

  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Gemaakt van duurzaam materiaal namelijk bamboe en katoen
  • Duurzaam geteelde bamboe
  • Milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord

De bamboe wattenstaafjes van The Bamboo Brush Society

Eigenlijk werken de wattenstaafjes precies hetzelfde als de plastic wattenstaafjes. Er zitten naar mijn mening geen voor- of nadelen aan bij het gebruik ten opzichte van plastic wattenstaafjes. Dus als het gebruik hetzelfde is en het veel beter is voor het milieu, dan kan jij deze overstap ook maken!

Kies bewust en kies duurzaam.

Veel liefs,

Lisette

 

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *