Review Ben & Anna deodorant Cherry Blossom van Nannique

Al eens eerder mocht ik namens BosBeauty een smeerbare deodorant testen, die van Lekkerineenpotje. Door mijn enthousiasme over deze deo werd ik ook wel erg benieuwd naar de deosticks van Ben & Anna. Benieuwd of ik net zo enthousiast ben over deze stick als de smeerbare deo van Lekkerineenpotje? En welke zal ik in het vervolg eerder kopen? Je leest het hier.

Over de deostick

Als je de naam Cherry Blossom hoort, denk je gelijk aan de lente, toch? De deo heeft een zacht geuren pallet van fruitige kersen en bloemen en zorgt voor een heerlijke geur van Japanse Kersenbloesems. In deze deodorant mist een ingrediënt: bicarbonaat. Maar het feit dat dit ingrediënt niet aanwezig is, is alleen maar positief. Dit zorgt er namelijk voor dat de deo geschikt is voor een gevoelige huid. Verder bevat hij ook geen aluminium. Wat ook erg fijn is, is dat deze deodorant gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en dus geheel veganistisch is. Het product belooft je huid te verzorgen, bescherming te leveren tegen vocht en onaangename lichaamsgeuren tegen te gaan. Volgens Ben & Anna zou de deo makkelijk aan te brengen zijn en niet horen te plakken. Ik ben benieuwd!

De deostick is heel makkelijk in gebruik! Je hoeft alleen aan de onderkant te drukken en je kunt hem direct gebruiken 😊

Nog even kort over de verpakking

Hierboven las je al over de beloftes van het producten en gaf ik wat meer informatie, maar voor ik naar mijn mening over de deodorant stick ga, wil ik het eerst kort met jullie hebben over de verpakking die Ben & Anna voor deze deo hebben gekozen. De verpakking is namelijk gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en is geheel plastic vrij. Ben & Anna nemen duurzaamheid in de cosmeticawereld dus serieus en dat vind ik heel belangrijk. Bovendien ondersteunt het merk de milieuorganisatie One Earth One Ocean. 10 punten van mij!

Mijn mening

Nou heb ik al vast een beetje door laten schemeren dat ik positief ben over het product, in ieder geval over de verpakking. Maar deze deodorant stick komt haar beloftes ook zeker na. De geur is inderdaad zacht en niet overheersend. Nee, je ruikt hem niet voor 10 uur achter elkaar, maar zorgt wel voor een neutrale, frisse geur onder je oksels. Ook krijg ik vaak jeuk van deodorant, maar net zoals bij die van Lekkerineenpotje, is dat ook bij deze niet het geval. Je oksels worden er zelfs zachter en verzorgder van. Ben & Anna beloven dat de deodorant niet plakt en daar hebben ze 100% gelijk in! Na het aanbrengen kun je direct een t-shirt aan doen zonder dat je vlekken of rare strepen krijgt. Ook de huid onder je armen plakt niet aan elkaar door de deodorant. Ondanks ik bij deze smeerbare deo na een aantal uur wel een klein spoor van zweet kan ruiken, zal ik toch eerder de deostick van Ben & Anna kopen, dan de deodorant van Lekkerineenpotje. Dit komt omdat de deostick veel praktischer is, de resultaten niet heel ver van elkaar afliggen en de Cherry Blossom geur meer bij mij past. Deze deodorant krijgt van mij een dikke 9,5 en heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf nu geen andere deodorant meer wil gebruiken. Dat komt ook grotendeels door het duurzame aspect van het product.

En nu is het aan jou: ga jij ook over op de deostick in plaats van de verspillende deospuitbussen?

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *