Review Blemish Balm Cream Beige Clair 30ml van Lisette

Review Blemish Balm Cream Beige Clair 30ml

Het blijft lastig om een passende foundation, concealer of BB-cream te vinden bij je huid. Elke keer als ik verander van product vind ik het lastig om een juist product te vinden. Nu heb ik een tijdje geleden de BB crème van Bo-Ho ontvangen. Hier ben ik heel erg blij mee en ik zal je in deze review vertellen waarom.

 

De BB Cream van BoHo

Dit is een hydraterende getinte crème voor een luchtige, natuurlijke dekking. De crème is verrijkt met cranberry en jojoba-olie. De crème is volledig vegan en geeft je huid een prachtige natuurlijke, getinte glow. Het is verkrijgbaar in 6 tinten zodat er voor elke huidskleur een passende crème is. Na het openen is het product nog 6 maanden houdbaar. Het voordeel van een BB-cream is dat het een moisturizer en foundation in een is.

 

Normaal gesproken zit een samenstelling van een make-up product anders in elkaar dan die van een huidverzorgingsproduct. Het doel van een make-up product is namelijk niet om de huid te voeden, maar volgens BoHo zou de BB-crème wel de huid moeten hydrateren en verzorgen, naast het make-up effect.

Hoe is de BB cream op de huid

Het product smeert erg lekker uit. De substantie is vrij dik, maar voelt wel erg zacht aan. Daarnaast ruikt de BB-cream ook nog eens erg lekker.

Bij het aanbrengen van de BB-cream egaliseert het mijn huid, bedekt het oneffenheden licht en laat het mijn huid er frisser uit zien. De kleur past erg goed bij mijn huidskleur op dit moment. In de zomer zou ik een donkere tint moeten pakken. Je huid ziet er frisser uit zonder dat het een onnatuurlijk effect geeft. Ik breng het zelf vaak alleen aan op mijn kin, wangen en onder mijn ogen of alleen op oneffenheden. Ik gebruik het alleen bij speciale gelegenheden, als ik zin heb om mezelf echt op te maken, als ik er moe uitzie of als ik merk dat mijn huid wat onzuiverheden heeft.

Het voordeel van de BB-cream vind ik dat ik er na gebruik geen puistjes van krijg. Bij sommige producten worden mijn poriën helemaal afgedekt, waardoor ik er na gebruik puistjes van krijg. Bij deze BB-cream is dat gelukkig helemaal niet het geval.

Before:

After:

Liefs, Lisette

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *