Review body soufflé van Romy

De body soufflé van Human + Kind is een heerlijk product om te gebruiken als je opstaat, na het douchen of voor een avondje stappen. Waarom? Dat zal ik je uitleggen.

Review body soufflé

Human + Kind

Laat ik je als eerste wat vertellen over Human + Kind. Er is al een hoop informatie te vinden over dit merk in andere blogs, maar ik wil in deze blog nog even benadrukken dat alle producten vegan, dierproefvrij en natuurlijk zijn. Er zitten dus ook geen synthetische geur- en kleurstoffen in. Ik vind dit zelf een belangrijk punt als ik een product wil aanschaffen. Human + Kind heeft veel verschillende huidverzorgende producten. Veel hiervan hebben ook al een review gehad van ons, kijk daarvoor naar de andere blogs.

Een body soufflé?

Maar goed, wat meer over deze body souffé, want waarom heet deze eigenlijk zo? De body soufflé is een hele lichte, luchtige body moisturizer. Het product wordt snel opgenomen in het lichaam. Ik heb zelf een enorm gevoelige huid, maar gelukkig is dit product hypoallergeen. Hierdoor doet het product ook echt wat het moet doen, zonder enige irritaties of allergische reacties. Mijn huid voelt zijdezacht aan na het gebruik van dit product. Zo fijn! De body soufflé smeert ook heel goed uit. Je hebt niet zo veel nodig om je hele lichaam ermee in te smeren. A little goes a long way! Hierdoor doe je ook lekker lang met een tube.

Fris en fruitig de dag door

De geur van deze body soufflé is lekker fris, en een beetje bloemig. De geur blijft best wel lang hangen, maar dat vind ik niet erg. Voor een avondje stappen (wat ik voor de corona tijden wel eens deed), is dit een ideaal product omdat je lichaam lekker blijft ruiken.

Mijn eindoordeel

Ik ben enorm blij met dit product. Ik vind deze body souffé enorm lekker ruiken, hij hydrateert mijn huid gedurende de hele dag en mijn huid voelt ook nog eens zacht aan. Hij is te gebruiken op ieder huidtype. Mocht je dus nog een luchtige, zachte crème nodig hebben voor je huid, dan is dit een goed product!

Liefs Romy

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *