Review Botanique groene thee Nachtcreme van Romy

De afgelopen weken heb ik een nieuwe nachtcrème uit mogen proberen, namelijk die van Botanique. Ik was al enorm fan van hun dagcrème met granaatappel, omdat deze niet gek reageert op mijn gevoelige huid en zorgde voor een volle dag aan hydratatie. Nu was ik dus ook erg benieuwd naar de groene thee nachtcrème van Botanique, en daar ga ik het vandaag met jullie over hebben.

Botanique groene thee Nachtcreme

De nachtcrème ruikt ten eerste echt enorm fris. Een enorm prettige geur, die niet mega overheersend is. Dat vind ik altijd wel fijn, aangezien ik het op mijn gezicht smeer, vlakbij mijn neus. De consistentie van de crème is vrij dik en dat is ideaal want daardoor drupt het dus niet zomaar van je vingers af voordat je de crème aanbrengt. Over aanbrengen gesproken, deze nachtcrème brengt echt ongelofelijk fijn aan en smeert heel goed uit. Je hebt meteen het idee dat er een hydraterend laagje over je gezicht heen zit.

De bedoeling is dat je deze nachtcrème aanbrengt op een gereinigde huid. Daarom is deze crème nu al een tijdje deel van mijn avond routine. Eerst haal ik mijn make-up eraf en vervolgens reinig ik mijn gezicht altijd met het reinigingsschuim van Botanique met Lindebloesem. Deze is ook enorm fijn en voelt erg zacht aan op je huid. Maar, daar schrijven we vandaag niet over! Wanneer mijn gezicht helemaal fris en fruitig is, breng ik de Botanique nachtcrème aan. Deze trekt snel in en voelt enorm prettig op mijn huid. Mijn huid voelt daarna echt zacht aan!

In deze nachtcrème zit groene thee extract. Dit kalmeert en beschermt je huid. Verder zit er vitamine E in wat je gezicht beschermt tegen schadelijkje vrije radicalen. De nachtcrème houdt mijn huis soepel en ondersteunt de vochtbalans in mijn gezicht.

Al met al ben ik enorm blij dat ik dit product heb mogen testen. Mijn droge gevoelige huid wordt door deze nachtcrème moet groene thee van Botanique een stuk minder droog, en het product is makkelijk aan te brengen! Ik raad dit product echt aan!

Liefs Romy

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *