Review Color Fixation Shampoo en Conditioner van Nannique

Hi, leuk dat je deze blog leest! Ik heb namelijk iets interessants voor je. Tenminste, als je af en toe je haar verft. Is dit niet het geval? Klik niet weg, maar lees dit bericht vooral door voor de toekomst of misschien kun je dit product ook wel gebruiken als je je haar niet verft.

Afgelopen maand liet ik highlights zetten. BosBeauty schoot gelukkig gelijk te hulp en stuurde een pakketje met haarproducten voor geverfd haar. Ideaal! Ik was er dan ook onwijs blij mee, maar werkt het ook daadwerkelijk? Dat lees je in deze blog.

Shampoo (https://www.bosbeauty.nl/winkel-2/haarverf/color-fixation-shampoo-2/)

Het product belooft gezond en glanzend haar die de kleur langer blijft behouden. Verder zegt het merk dat het een intensief voedende en beschermde shampoo is voor gekleurd, droog en beschadigd haar.

De shampoo zelf heeft een mooie gouden kleur en straalt een beetje luxe uit. Dit vind ik zelf wel leuk, omdat het wat anders is dan de vaak doorzichtige of witte kleur shampoo. De geur vond ik in het begin een beetje raar en ruikt naar een typische kappersshampoo, maar na een aantal wasbeurten was ik hier aan gewend.

Zodra je de shampoo in je natte haar doet, wordt je haar een beetje stug. ‘Lekker inmasseren’ wordt lastig en het is een kwestie van je haar nat houden en ondertussen de shampoo op je hoofdhuid en door je haar masseren. Wel krijgt de shampoo een andere, lekkerdere geur dan voorheen. Ik vind het lastig om de geur thuis te brengen, maar hij wordt wat zoeter met een soort Marokkaanse tint. Het uitspoelen gaat gemakkelijker dan het inbrengen, wat ik zelf erg fijn vind.

Hoewel het wassen van je haar met deze shampoo misschien niet zo smooth verloopt als bij de meeste andere shampoo’s, behaalt hij wel degelijk resultaat. Mijn haar zag er na twee weken sterker uit en de highlights waren erg duidelijk zichtbaar. Ook na het wassen heb ik minder pluizig haar dan wanneer ik mijn normale shampoo gebruik, echt een pluspuntje wat mijn betreft!

Conditioner (https://www.bosbeauty.nl/winkel-2/haarverf/color-fixation-conditioner-2/)

De conditioner belooft hetzelfde als de shampoo en na gebruik zou mijn haar er ook glanzend en gezond uit moeten zien.

De conditioner verbaasde mij ook heel erg op het moment dat ik het op mijn hand deed. De meeste conditioners zijn vloeibaar, deze is stevig en glijdt niet direct van je hand af. Dat laatste is echt een hele goede oplossing als je het mij vraagt, de helft van mijn conditioner beland namelijk al snel in de doucheput voor het mijn haar heeft gezien.

Op het moment dat je de conditioner in je haar aanbrengt, wordt hij heel lekker zacht en lost de stevige structuur geheel op in je haar. Er zit weinig geur aan, maar het gevoel dat je je hand zo door je natte haar kan halen, laat je die geur niet missen. Het afspoelen ging, wederom, weer snel en gemakkelijk.

Tijdens het borstelen van je haar, merkte ik niet direct dat er een conditioner in had gezeten en overheerste het stugge van de shampoo nog een beetje.

Wat is het resultaat na het wassen?

De volgende ochtend kon ik gemakkelijk mijn haar borstelen en werd het minder pluizig dan met mijn gewone shampoo en conditioner. Daarnaast was mijn haar onwijs zacht! Zo zacht, dat ik na de eerste paar wasbeurten niet kon stoppen met het door mijn haar gaan. Ook rook mijn haar fris en niet overheersend.

Mijn highlights die ik heb laten zetten, zitten er nu anderhalve maand in. De foto hiernaast bewijst het feit dat deze combinatie van shampoo en conditioner hun werking doet. De highlights zijn nog duidelijk zichtbaar en het haar ziet er sterk en verzorgt uit. Ik ben fan en ga deze haarproducten in de toekomst zeker vaker gebruiken als ik mijn haar heb geverfd!

Share this post