Review Conditioning Spray Vegan Uoga Uoga van Macey

In deze blog ga ik met jullie mijn mening delen over de vegan conditioning spray van Uoga Uoga! Ik ben er zelf erg fan van en ik ga jullie vertellen waarom.

Conditioning Spray Vegan Uoga Uoga

Zelf heb ik altijd veel last van klitten in mijn haar, dit is vooral het geval nadat ik mijn haren pas heb laten blonderen of doordat ik geen conditioner heb gebruikt tijdens het douchen. Soms wil ik snel snel zijn met douchen omdat ik bijvoorbeeld niet veel tijd heb en dan laat ik de conditioner wel eens achterwegen. Dit betekent dan dat mijn haren stug aanvoelen na het douchen en ik het dus niet makkelijk kan doorkammen. De haarspray van Uoga Uoga is dan de perfecte oplossing om mijn haar toch klit vrij te krijgen!! Je hoeft na het douchen alleen je haar in te sprayen met deze conditioning spray, kort laten inwerken en je haren doorkammen. Je merkt meteen al dat je haar enorm soepel en zacht wordt, al vrij snel is het weer makkelijk doorkambaar. Voor mij dus heel vaak de perfecte oplossing!

Hij zorgt er niet alleen voor dat je haar ontwart, maar voedt het ook meteen en laat het glanzen! Een van de ingrediënten is hyaluronzuur, dit is een vochtinbrengende crème en bevordert het volledige herstel van het haar. Ook bevat deze spray argan olie, jojoba olie en cranberry extract, dit zijn allemaal ingrediënten die je haar voeden en laten glanzen! Daarbij ruikt de spray heerlijk fruitig waardoor je haar de hele dag fris ruikt!

Voor mij dus alleen maar voordelen, ik gebruik hem graag en daarbij is het ook zo dat mijn haar er niet vet van wordt!! Dikke aanrader dus.

Liefs,

Macey

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *