Review Diffuser Warm Winter van Lisette

In mijn ouders huis hadden we nooit geurkaarsjes of geuren voor in huis. Dit vond ik altijd heel jammer. Mijn broer die heeft namelijk nikkel allergie en kan niet over deze producten. Sinds ik op mezelf woon heb ik altijd geur kaarsjes en diffusers in mijn kamer staan. Ik vind het belangrijk dat het huis lekker ruikt en voel me er daardoor echt thuis.

Omdat nu de koude natte herfst en winter dagen er aan komen heb ik dit keer gekozen voor de geur warm winter.  Ik heb dit product voor een aantal weken getest en ben tot nu toe onwijs enthousiast.  Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

De diffuser met de geur warm winter.

De diffuser warm winter 50ml is van We Love The Planet. Alle producten zijn met het oog op duurzaamheid ontwikkeld. De diffusers zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken. Het is nu voor mijn broer mogelijk om bij mij thuis te komen zonder last van zijn allergie te krijgen!

De etherische oliën maken de diffuser erg duurzaam. Dit doordat de diffusers nu minimaal 2x zo lang mee gaan als andere diffusers. De gemiddelde gebruiksduur bij de 200 ml diffusers ligt tussen de 32 – 36 weken bij normaal gebruik. (2-3 stokjes).

Mijn mening

Toen ik het pakketje binnen kreeg was ik al gelijk verkocht. Dit omdat de verpakking van karton is en er geen gebruik was gemaakt van plastic. Dit geeft voor mij een verantwoord gevoel wat bij draagt aan een betere wereld.

Ik woon in een studio, waardoor ik de hele dag de geur op alle plekken kon ruiken. De geur was de eerste dag vrij sterk en moest er daardoor even aan wennen. De 2e dag was het al een stuk minder ster en werd de geur erg aangenaam. De geur geeft wel een warm en welkom gevoel in huis, wat super lekker en knus is nu het wat kouder wordt buiten. Het potje is heel schattig en kun je gemakkelijk overal neerzetten. Ik ben van mening dat het design in iedere woning past.

Gebruik

Ik zal moeten  leren om gebruik te maken van de gebruiksaanwijzing. Toen ik het pakketje binnen kreeg was ik zo enthousiast dat ik het gelijk had uitgepakt en één hele bos met stokjes in het potje had gedaan. Dit is natuurlijk niet zo handig, omdat je veel langer van deze geur kunt genieten als je een paar stokjes per keer gebruikt.

Het potje heeft een klein dopje die je er altijd weer op kunt doen als je bijvoorbeeld voor een langere periode niet thuis zal zijn. Op deze manier kan je nog duurzamer met je product omgaan.

Eventueel kan je ook een klein potje of een oude diffuser gebruiken en hier wat olie in doen met een paar stokjes. Op deze manier kan je nog langer gebruik maken van de olie en kan je het ook eventueel door je hele huis verspreiden.

Ik hoop dat jullie hier net zo enthousiast van worden als ik. Er zijn super veel verschillende geuren om te kiezen, waardoor er voor iedereen wel een passende geur tussen zit.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *