Review Dr. Bronner Vloeibare zeep Pepermunt van Macey

Sinds kort ben ik bekend met de vloeibare 18 in 1 zeep van Dr. Bronner’s. Hun zeep is niet zomaar een zeep, het is een speciale zeep waar je echt bijna alles mee kunt! In deze blog ga ik je uitleggen wat je allemaal met deze vloeibare zeep kunt doen en waarom hij zo speciaal is.

Dr. Bronner Vloeibare zeep Pepermunt

Sinds ik deze zeep gebruik ben ik me er iets meer in gaan verdiepen. Ik vroeg me af hoe het kon dat deze zeep zo multifunctioneel is, je kunt deze zeep namelijk letterlijk voor bijna alles gebruiken! Ik had deze voornamelijk gekocht om hem te gebruiken als douchegel, totdat ik erachter kwam wat je er nog allemaal meer mee kunt.

Op het etiket van elke fles staat dat dit product op 18 verschillende manieren gebruikt kan worden. Dit komt doordat de zeep voornamelijk bestaat uit verschillende soorten oliën, zoals: Biologische Kokosolie, Biologische Palmpit olie, Biologische Olijfolie, Biologische Plantaardige Olie en Biologische Jojoba Olie. Je krijgt deze zeep in verschillende geuren zoals o.a menthol, lavendel, pepermunt, roos, tea tree, amandel en citrus orange. Alle geuren komen van natuurlijke ingrediënten. Ook hebben ze de ‘baby mild’ variant, deze is zonder toegevoegde parfum en geuren, hij heeft een dubbele hoeveelheid olijfolie waardoor hij goed is voor de gevoelige huid en baby huid!

Nu het leukste van alles, waar kun je deze zeep allemaal voor gebruiken/op welke manier kun je deze zeep gebruiken?

 1. Lichaamsreiniging
 2. Gezichtsreiniging
 3. Shampoo
 4. Badschuim
 5. Scheerschuim
 6. Tandpasta
 7. Mondspoeling
 8. Afwasmiddel
 9. Wasmiddel
 10. Allesreiniger
 11. Mierenspray
 12. Douchegel voor honden
 13. Plantspray tegen insecten
 14. Een paar druppels in je voetenbadje
 15. Voor het schoonmaken van je vloer
 16. Voor het schoonmaken van je ramen
 17. Voor het schoonmaken van je make-up borstels
 18. Voor het schoonmaken van je fruit

Zoals je ziet kun je het dus letterlijk bijna overal voor gebruiken! De zeep is zeer geconcentreerd waardoor je maar een paar druppeltjes nodig hebt om dit te mengen met water. Je doet er dus ook nog eens lang mee!

Zelf gebruik ik momenteel de pepermunt variant en was al vanaf de eerste dag zeer verast over de heerlijke frisse pepermunt geur. Ik heb hem zelf al gebruikt als douchegel, gezichtsreiniging en als allesreiniger. Ik heb mijn complete badkamer ermee schoongemaakt en ik kan je vertellen dat daarna alles fris rook en zeer schoon was. Voor mij dus alleen maar positieve ervaringen tot nu toe.

Benieuwd geworden naar het product? bij BosBeauty wordt dit product verkocht in alle verschillende soorten, neem even een kijkje via deze link: https://webshop.bosbeauty.nl/page/1/?s=Dr+bronner+vloeibare+zeep&post_type=product

Liefs,

Macey

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *