Review eyeliner black drama Uoga Uoga van Lisette

Ik denk dat eyeliner het moeilijkste make-up product is om aan te brengen. 5 jaar geleden droeg ik elke dag eyeliner, vanwege het volgen van de stewardess opleiding en was ik heel erg zoekende naar welk product ik het makkelijkste vond om aan te brengen. Op den duur kwam ik uit op een potje met een kwastje. Dit is sinds toen mijn favoriete manier geworden om eyeliner aan te brengen. Sinds een half jaar gebruik ik de eyeliner van Uoga Uoga en deze bevalt mij onwijs goed. Inmiddels gebruik ik de eyeliner alleen nog met een avondje stappen of bij speciale gelegenheden.

eyeliner black drama Uoga Uoga

Bij het overstappen op een natuurlijk eyeliner product heb ik niet veel verschil ervaren. Het blijft beiden even goed zitten en brengt hetzelfde aan.  De natuurlijke eyeliner is geschikt voor het creëren van zowel een subtiele every day make-up look, als ook voor het maken van een meer dramatische avond of party make-up look. De intense zwarte kleur is gemaakt van pure, natuurlijke mineralen en bevatten geen synthetische toevoegingen. De samenstelling is verrijkt met luxe oliën. Alle producten van Uoga Uoga worden altijd met de hand en in kleine hoeveelheden geproduceerd, zodat je zeker weet dat de producten altijd vers zijn.

Mijn mening

De eyeliner werkt super goed! Je moet bij de eyeliner ook nog een speciaal eyeliner kwastje aanschaffen om het product te kunnen aanbrengen. Dit kan je online aanschaffen, maar zijn ook verkrijgbaar bij elke drogist. Het werken met een kwastje kan even wennen zijn, maar op den duur heb je het helemaal onder controle en gaat het je super makkelijk af. Zelfs als je, net als ik, maar 1 of 2 keer per maand de eyeliner gebruikt. Je kan er heel lang mee doen en hebt maar weinig nodig om het product goed aan te brengen. Het potje lijkt kleiner dan wat er aan inhoud in zit.

Liefs Lisette

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *