Review Gentle Exfoliating Cream Oliv van Nannique

First things first: ik houd van scrubs! Zelf doe ik sowieso één keer per week een scrub. Ik merk dat mijn huid hierdoor veel gezonder oogt en dat mijn oneffenheden worden aangepakt. Bovendien vind ik een scrub altijd een ‘zen-momentje’. Het gevoel van de bolletjes op je huid vind ik onwijs rustgevend en dus kijk ik altijd uit naar mijn wekelijkse scrub. Ik was dan ook heel blij dat ik namens BosBeauty deze scrub mocht testen voor jullie en kon niet wachten om hem te gebruiken. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees snel verder!

Wat belooft het product?

Deze scrub van Oliv belooft de mooie ‘glow’ weer aan je huid terug te geven. De scrub stimuleert de celvernieuwing en ontdoet de huid van dode huidcellen. De aloe vera moet zorgen voor kalmering en hydratatie, terwijl de rode algen werken aan een jong uitziende huid.

Tot nu toe belooft het merk niet veel anders dan andere scrubs, maar ik ben benieuwd naar het resultaat!

Wat is mijn bevinding?

Allereerst: wat een leuke verpakking! Ik vond zelf het openmaken van dit doosje erg leuk en wanneer je ook de deksel van het potje afhaalt, vindt je een lepeltje voor de scrub. Ideaal!

Toen ik het beschermlaagje weghaalde, was ik verbaast. Deze scrub is… vloeibaar? De meeste scrubs die ik ken zijn stevig van structuur en dus moest ik hier even aan wennen. Verder kwam er gelijk een neutrale geur omhoog. Ik vind neutrale geuren voor beautyproducten altijd wel fijn. Met een geur als aardbei maak je mij namelijk niet zo snel blij. Oke, tijd om te proberen!

In de scrub zitten hele fijne korreltjes en samen met de kleur en de neutrale geur van het product, leek het alsof ik een massage met zand kreeg. Dit was overigens geen probleem, want door deze kleine korreltjes en de structuur van de scrub was het heel fijn om te gebruiken. Het afspoelen ging gemakkelijk en de scrub liet geen restjes achter.

Na het scrubben voelde mijn huid als een babyhuidje, zo zacht! Mijn onzuiverheden waren nog niet direct weg, maar je zag een duidelijk verschil. Ik merkte direct op dat ze wel aangepakt waren en een nieuwe fasen in gingen, namelijk: nieuwe cellen maken om de huid te herstellen.

Omdat ik de scrub ’s avonds deed, kon ik niet wachten hoe mijn huid er de volgende dag uit zou zien. Toen ik de volgende ochtend in de spiegel keek, waren mijn oneffenheden niet weg maar een wel minder zichtbaar. Mijn huid was nog steeds erg zacht en zag er, ondanks de paar onzuiverheden, verzorgd en gezond uit. De wondjes waren op een mooie manier dichtgetrokken en de puistjes waren kleiner geworden.

Ik ben een fan en ga deze scrub zeker vaker gebruiken. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat je puistjes en oneffenheden door een scrub direct weg zijn en daarom raad ik deze scrub zeker aan! De kalmte en hydratatie die het product belooft, komt het dus zeker na. Ook de celvernieuwing die het product zegt te garanderen, is duidelijk zichtbaar. Vooral de structuur vind ik erg interessant en wie wil er nou geen huid die zo zacht is als een babyhuidje?

Plan jij in het vervolg ook eens per week een scrubmoment voor jezelf in met deze scrub?

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *