Review gezichtsverzorging van Tiffany

Een tijdje terug konden jullie in mijn blog lezen over mijn gezichtsroutine. Daarin vertelde dat ik naar een lange tijd voor het eerst weer verzorgingsproducten voor mijn gezicht ben gaan gebruiken. Deze producten gebruik ik nu een aantal weken en daarom is het tijd voor een review van deze producten.

Een tijdje terug ontving ik deze set van Eco Cosmetics met daarin een: Reinigings melk, dagcrème en een Facial Wash. Deze drie producten heb ik de afgelopen weken dagelijks gebruikt en getest voor jullie. Omdat ik hiervoor een hele lange tijd geen producten voor mijn gezicht heb gebruikt, kan ik goed zien of deze producten helpend zijn of niet.

Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik heel veel verschillende producten voor mijn gezicht gebruikt. Te veel om op te noemen. Dit komt omdat ik als sinds mijn 11de een onzuivere huid heb, met redelijk wat puistjes en ook altijd snel een droge huid en in de zomer juist weer snel een vette huid.

Eco cosmetics Reinigings melk

De Eco cosmetics reingings melk 3 in 1, met groene thee en mirte is geschikt voor ieder huidtype. De reinigingsmelk geeft een zachte reiniging, het verwijderd make-up en verzorgd de huid. De reinigingsmelk bevat plantaardige extracten uit groene thee en mirte, dat stimuleert de huid.

Mijn mening

De eco cosmetics reinigings melk gebruik ik elke avond voordat ik ga douchen, of tijdens het douchen. Deze reinigingsmelk is voor mij echt super handig, omdat ik niet apart nog een make-up verwijderaar en nachtcrème nodig heb. Deze crème heeft gelijk alles in 1.

Het is een hele zachte crème, verwijderd goed mijn make-up en geeft mijn huid een zacht gevoel. Voor mijn huis dus een hele fijne reinigingsmelk.

Eco cosmetics Facial wash

De eco cosmetics facial wash is met groene thee en druivenblad. De gel geeft een grondige reiniging en heeft goede verzorgende eigenschappen, waardoor de huid schoon, zijdezacht en glad wordt. Het druivenblad zorgt voor een goede vochtbalans, terwijl groene thee stimuleert.

Mijn mening

Zelf heb ik meerdere facial wash geprobeerd vroeger. Helaas vaak met slecht resultaat. Wel zorgde de verschillende varianten, dat mijn huid gezuiverd werd, maar vaak werd mijn huid er ook heel erg droog van. Soms zo droog dat ik in de winter niet naar buiten kon, omdat de kou zo zeer deed op mijn gezicht. De facial wash van eco cosmetics heeft dat gelukkig niet, dit komt door het druivenblad en de groene thee. Het is een fijne del, die iets gaat schuimen als je hem op je gezicht aanbrengt. Het voelt lekker aan en je merkt ook echt dat je gezicht ernaar lekker fris en schoon is. Heel fijn om je ochtend mee te beginnen.

Eco cosmetics Dagcreme

En dan hebben we nog de dagcrème met granaatappel en papaja. Deze crème is voor iedere huidtype geschikt. Het is een lichte hydraterende crème voor de dagelijkse verzorging. De effectieve bestanddelen uit granaatappel en papaja verzorgen de huid. Voor een stralend uiterlijk en ook geschikt voor de jonge huid.

Mijn mening

Dagcrèmes, ik heb er denk ik wel een stuk of 15 geprobeerd. Allemaal verschillende soorten en merken. Nooit geweten welke ik nou eigenlijk moest kiezen voor mijn huid. Deze dagcrème van eco cosmetics is voor ieder huidtype, dus fout kan je niet zitten. De dagcrème heeft een subtiele geur, erg lekker en geeft je gezicht een zacht gevoel. De dagcrème werkt snel genoeg in wat voor mij het alle belangrijkste is. Ik ben namelijk iemand die zo snel mogelijk klaar wil zijn in de ochtend en omdat ik erna ook mijn make-up op moet doen, moet de dagcrème wel helemaal zijn ingetrokken.

Ik ben heel erg tevreden over de gezichtsproducten van Eco cosmetics. Deze producten zijn ook nog eens vegan, dierproefvrij en 100% natuurlijk. Wel zou ik je aanraden om alle drie de producten aan te schaffen voor een volledige verzorging van je gezicht.

Share this post