Review Green People Hydrating AfterSun van Lisette

aftersun

Naast dat het goed is voor je huid om zonnebrand te gebruiken is aftersun ook absoluut geen overbodig product. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, maar de realiteit is dat bijna iedereen weleens verbrandt. Als je een beetje roodheid krijgt of echt volledig verband is het smeren van aftersun goed uitdroging van de huid tegen te gaan en de barrièrefunctie van de huid weer te herstellen.

Zelf gebruik ik altijd standaard aftersun als ik een dagje in de zon ben geweest. Ik smeer het ook op de huid als ik niet verband ben. Dit doe ik om de huid goed te verzorgen en het geeft mij ook weer de mogelijkheid om de dag erna weer lekker de zon in te gaan. Ik probeer verbanding altijd zo veel mogelijk te voorkomen door mij goed met zonnebrand in te smeren.

Afbeelding met persoon, kleding, vrouw, kijken  Automatisch gegenereerde beschrijving

De hydrating aftersun van Green People

Allereerst is de aftersun geheel natuurlijk en geschikt voor alle huidtypes, ook als je last hebt van eczeem. Naast dat dit product als after un gebruikt kan worden kan je het ook gebruiken als een frisse bodylotion. Deze natuurlijke zonnebrandcrème is vrij van parabenen, lanolin, ftalaten, kunstmatige parfums, petrochemicaliën en kleurstoffen. De aftersun belooft:

  • Het vervellen te verminderen
  • De huid te helpen met herstellen
  • Een verkolend effect te geven op de huid
  • Het bruinproces te verlengen
Afbeelding met persoon, tandenborstel, vasthouden, penseel  Automatisch gegenereerde beschrijving

Mijn mening en ervaring

In het begin moest ik wennen aan de aftersun. Ik gebruik de aftersun nu ongeveer drie weken en ben er nu erg tevreden mee. De lotion is heerlijk koel en zacht op de huid. Daarnaast smeert het ook heel makkelijk uit. De aftersun doet goed zijn werk en zorgt ervoor dat ik niet vervel en de huid voelt de dag erna weer heerlijk verzorgd en gehydrateerd aan. De aftersun haalt in je slaap de lichte verbranding er helemaal uit.

Het enigste wat ik zelf iets minder lekker vind is de geur. De aftersun heeft een hele sterke menthol geur, waar je wel van moet houden. Ik vind het zelf iets minder lekker en vind de geur erg sterk voor het slapen gaan. Ondanks de geur ben ik wel helemaal verkocht en vind ik natuurlijke producten onwijs belangrijk. Om die reden vind ik de geur niet heel belangrijk en ben ik vooral blij dat ik mijn lichaam kan verzorgen met natuurlijke producten.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *