Review Green People Tan Accelerator van Lisette

tan accelerator

Inmiddels hebben we al een paar heerlijke zonnige dagen gehad. Ik kan zo genieten van dit heerlijke weer. Heerlijk om wakker te worden met de zon die straalt op je raam. Op je vrije dagen naar het strand en genieten van het lekkere water. Ik denk dat veel van jullie ook zo gelukkig worden van de zomer.

Ondertussen is het natuurlijk belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon. We willen natuurlijk bruin worden, zonder dat we hierbij verbranden of huid beschadiging oplopen. Om die reden willen we natuurlijk allemaal een goede zonnebrand die ons beschermd en tegelijkertijd bruin laat worden.

De zonnelotion

De afgelopen weken heb ik de zonnelotion met bruinversneller van Green People. Het is een zonnelotion met SPF 15 en is volgens Green People de beste zonnebrandcrème tegen UVA- en UVB-stralen met tan accelerator. Door de lage factor laat de lotion het bruinen van de huid toe en beschermd tegelijkertijd de huid tegen de zon. Het hoofdingrediënt van de zonnebrand is avocado-olie. En laat avocado nou net een van mijn favoriete voedingsproducten zijn.  De zonnelotion belooft het bruiningsproces met 25% te versnellen en is water-resistent dankzij bessenwas. Daarnaast goed nieuws voor de veganisten onder ons, de zonnelotion is geheel vegan en daarnaast ook nog eens zonder parabenen, lanolin, phthalaten, synthetische geur- en kleurstoffen en petrochemische bestanddelen.

Afbeelding met buiten, persoon, zitten, gras  Automatisch gegenereerde beschrijving

Mijn mening

Om heel eerlijk te zijn vind ik de zonnelotion echt heel erg fijn! De substantie is prettig en smeert goed uit. Wel moet ik zeggen dat je soms heel lang moet wrijven voordat de lotion goed is ingetrokken. De zonnelotion ruikt lekker en beschermd heel goed. Zelf smeer ik mij maar een keer per dag in, maar ben nog helemaal niet verbrand geweest. Daarnaast merk ik dat het bruiningsproces goed gaat, maar ik weet niet zeker of het ook daadwerkelijk wordt versneld. Sommige zonnebrand houdt het bruiningsproces tegen, maar dat doet deze zonnelotion niet. De zonnelotion geeft de huid de vrijheid om lekker bruin te worden. Als je gaat zwemmen blijft het product goed zitten en je ziet geen witte strepen zodra je het water uit gaat. Ik geef het product echt een dikke 9!

Ik hoop dat jullie ook zo genieten van de zon deze zomer. Ook hoop ik dat deze review jou heeft geholpen om inzicht in deze zonnelotion te krijgen om jou te beschermen tegen de zon en tegelijk bruin te laten worden.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *