Review Handcrème van Tiffany

Ik ben al jaren opzoek naar een lekkere en goede handcrème. Als kok zijnde was je zo’n 100 keer per dag je handen en dat is niet helpend voor je huid. Mijn handen zijn altijd droog en ook heb ik altijd losse velletje bij mijn nagelriemen. Deze losse velletjes gaan soms zo ver door dat ze zelfs beginnen te bloeden en zeer doen. Dit is natuurlijk helemaal niet fijn!

Sinds kort gebruik ik deze handcrème van Human kind. Die speciaal is voor droge handen.

De handcrème

Alle producten van Human Kind zijn dermatologisch getest en hypo-allergeen, speciaal gescreend op allergische reacties, waardoor de hele lijn heel geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid.

Alle producten van Human Kind bevatten abc-kruid (achmella oleracea), jojoba olie en wegdistel (onopordum acanthium). Deze ingrediënten zorgen voor een vermindering van allergische reacties, verstopte poriën en andere irritaties van de huid.

Ook zijn alle producten van Human Kind vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, vrij van parabenen en andere chemische toevoegingen.

Mijn mening

Deze handcrème is met Cocoa butter & aloë Vera. Hij ruikt in ieder geval heerlijk en voelt ook lekker op de huid. Het is een lekkere vette handcrème dankzij de Cocoa butter en dit geeft een heerlijk verzachtend gevoel.

Gebruik

Op werkdagen gebruik ik de handcrème 2x per dag. In de ochtend en in de avond. Dit is omdat mijn handen tussendoor niet kan insmeren, i.v.m. hygiëne. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de crème op het eten van de mensen komt. Op mijn vrije dagen gebruik ik de handcrème meestal 3x per dag en soms wel eens vaker, omdat de crème zo lekker aanvoelt.

De handcrème trekt snel in, wat ik heel erg fijn vind. Ik heb namelijk ook verschillende handcrèmes gehad die heel langzaam en soms helemaal niet introk. Dat is natuurlijk heel vervelend, want alles wat je aanraakt komt onder de crème te zitten.

Resultaat

Na twee weken begon ik al een beginnend resultaat te zien. Mijn handen waren minder droog. Na mate ik het langer gebruikte begonnen mijn handen zelfs zachter aan te voelen.

Mijn losse velletjes zijn daarentegen nog niet opgelost, maar dat komt ook omdat ik mijn handen wel extreem veel was dagelijks i.v.m. mijn werk. Gelukkig zijn mijn handen niet meer zo droog al eerst.

Deze handcrème gebruik ik nu al een lange tijd en ik zou niet meer zonder kunnen. Het is een deel geworden van routine.

Groetjes Tiffany

@Tiffskitchenx

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *