Review handcrème watermelon Human + Kind van Lisette

Omdat we nu extra vaak onze handen moeten wassen, drogen je handen sneller uit dan normaal. Om die reden is het fijn om altijd een goed verzorgende handcrème bij je te hebben. Een handcrème moet niet te groot zijn en in elke tas makkelijk passen om overal mee naar toe te nemen. Om erachter te komen of deze handcrème goed werkt heb ik de crème voor jullie getest.

handcrème

Hand Elleboog Voet Creme Vegan Watermelon

De crème is volledig vegan wat ik zelf erg belangrijk vindt. De crème dermatologisch getest en hypoallergeen, speciaal gescreend op allergische reacties, waardoor het geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Daarnaast is de creme vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, vrij van parabenen en andere chemische toevoegingen. De crème heeft de geur watermeloen en bevat cacaoboter en aloe vera.

Mijn mening

Toen ik de crème voor het eerst gebruikte had ik verwacht dat het lekker zoet zou ruiken naar watermeloen. Zelf hou ik namelijk van zoete geuren die lang blijven hangen. De crème ruikt vooral natuurlijk en je ruikt een klein vleugje watermeloen. Het is niet een geur wat ik heel lekker vind ruiken, maar daartegenover staat wel een onwijs goed product. De werking is namelijk onwijs goed. Mijn handen voelen zo onwijs zacht en zijn voor een lange tijd goed gevoed. Normaal maak ik gebruik van bijvoorbeeld een handcrème van dove of Nivea, maar ik merk echt het verschil.

Resultaat

Mijn handen zijn zo zacht en zien er stralend en verzorgd uit! De verpakking is klein en je bent echt maar een heel klein beetje nodig. Hierdoor kan je de crème overal mee naar toe nemen en ook nog eens lang gebruiken.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *