Review Human + Kind Day and Night Cream van Tamar

Heb je last van een droge huid, maar wil je niet dat je huid super vettig wordt? Dan is deze dag en nacht crème van Human + Kind echt ideaal. Ik heb zelf een super droge huid op mijn gezicht. Vooral rondom mijn mond en mijn voorhoofd. Nu ben ik enorm fan van gezichtscrème en heb ik er al een heleboel geprobeerd. De een die beter rook dan de ander. En de een nog vetter dan de ander. En toen kwam ik de dag en nacht crème van Human + Kind tegen.

In mijn vorige blog vertelde ik al dat ik steeds meer fan begin te worden van dit merk. Dit merk heeft een heleboel goede punten. En wat voor mij enorm werkt is de neutrale geur. Want hoe neutraler de geur, hoe puurder het product. En dat is ook zeker zo bij deze crème.

Speciaal gemaakt voor een droge en vermoeide huid, as in mine skin haha. Het zorgt ervoor dat je huid weer een frisse gloed krijgt met een gezonde uitstraling.

Sinds ik dit product ben gaan gebruiken, in combinatie met de wash – off facial cleanser, is mijn huis zacht, niet vet, helemaal niet droog en merk ik vooral dat mijn huid er daardoor ook gewoon beter uitziet.

Gebruiken

Het voordeel van deze crème is dat die op verschillende manieren gebruikt kan worden. de crème kan overdag worden gebruikt, of  ’s nachts voor het slapen gaan. 24 uur per dag wordt de huid voorzien van intensief vocht en kostbare voedingsstoffen. Daarnaast kan je de crème ook gebruiken als een basis voordat je make – up gaat aanbrengen. Hierdoor zorg je ervoor dat je huid niet beschadigd wordt door de make -up.

Zorg er wel voor dat je de crème aanbrengt na het reinigen. Zodat je niet op een ‘niet schone huid’ je huid wil voeden met de dag en nacht crème 2x per dag.

De tube is niet groot, maar dat is ook niet nodig. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om je hele gezicht te voeden met de crème. Als je het goed doet, kan je minimaal drie maanden verder met deze crème. Ideaal voor de prijs!

En een extra plus punt vind ik, is dat je handen niet plakken of enorm vettig zijn na het aanbrengen van de crème op je gezicht. Mijn handen voelen na het aanbrengen lekker zacht aan en ik heb helemaal niet de neiging om mijn handen te wassen, wat ik normaal wel heb na het aanbrengen van een voedende crème.

Eerlijk gezegd heb ik nog geen negatief punt gevonden over de crème en dat is voor een perfectionist zoals ik best wel een overwinning. Dus een goed product om je dag mee te beginnen en om je dag mee af te sluiten.

Maar nu wel je handen wassen hè, het kan niet vaak genoeg!

Afbeelding met persoon, staand, binnen, vasthouden  Automatisch gegenereerde beschrijving

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *