Review Human + kind wash off facial cleanser van Tamar

Zolang ik mij al kan herinneren reinig ik mijn gezicht met schoonmaak doekjes of met verschillende soorten reinigingsoliën. Voor iemand met een droge huid (zoals ik) werkt dat vaak niet helemaal lekker. Dus, je kan wel stellen dat ik super verbaasd was over deze wash – off facial cleanser van Human + Kind.

Human + Kind

Human + Kind begint een merk te worden waar ik steeds meer enthousiaster over word. Dit komt ten eerste doordat de naturel verzorgingsmiddelen een hele fijne geur hebben. Niet een overheersende geur, maar een fijne neutrale geur. Daarnaast bevatten alle producten van Human + Kind het abc – kruid (achmella oleracea), jojoba olie en wegdistel (onopordum acanthium), die zorgen voor een vermindering op allergische reacties, verstopte poriën en andere irritaties van de huid. Alle producten zijn vrij van parabenen, vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en andere chemische toevoegingen en niet op dieren getest. Dus superfijne producten die goed werken en vegan zijn.

Human+Kind ziet ‘human kindness’ als dé verzorgende balsem van het leven. Hun slogan is: “being kind to others starts with being kind to yourself.” Het Ierse merk is een doorbraak en introduceert een nieuw ethos in huidverzorging en ontwikkelt effectieve, natuurlijke, betrouwbare en eenvoudige producten met een meervoudige werking en gaat de uitdaging aan om de filosofie van de ‘klassieke beauty industrie’ te weerleggen.

Dit is allemaal goed terug te merken bij de wash – off facial cleanser. Bij dit product wordt een herbruikbaar doekje geleverd die je gebruikt tijdens het reinigen van je gezicht. En naast dat het product super goed reinigt, zorgt het er ook nog eens voor dat je huid gevoed wordt en minder droog wordt of kan worden. Easy in gebruik en fijn om mee te werken.

Gebruik

  1. Maak je gezicht nat met warm water
  2. Breng het reinigingsmiddel aan met je vingertoppen en masseer je gezicht ermee
  3. Maak het doekje vochtig met warm water en wrijf deze zacht over je gezicht om de onzuiverheden te verwijderen
  4. Dit blijf je doen tot het reinigingsmiddel van je huid is en je gezicht bijna droog is

Niet verrassend, maar ik ben een huge ass fan. Mijn huid voelt zachter aan door deze cleanser wordt mijn huid ook niet vet.  Voordat ik ga slapen en als ik wakker word gebruik ik deze cleanser en zorg ik ervoor dat mijn huid spik en span is en gezond blijft. Helemaal nu het weer wat warmer wordt.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *