Review lipbalm passionfruit rose van Lisette

Mijn ideale lippenbalsem hoef je maar één keer per dag op te doen zonder dat je lippen opnieuw droog worden. Is dat mogelijk? JA! In deze blog zal ik jullie laten lezen dat deze lipbalsem het mogelijk maakt!

IMG_4995.JPG

De Lipbalsem

De lipbalsem van Forest Fragrances bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Zo zit er cacaoboter in die vol zit met natuurlijke anti-oxidanten welke helpen om je lippen gevoed te houden. Cacaoboter zorgt er voor dat het vocht niet uit je lippen weggaat. De sheaboter die er in zit verwerkt is een voedende boter die zowel vitamine E als vitamine A bevat. Er zit Rijstolie in de balsem verwerkt die Gamma Oryzanol bevat, een van de meest effectieve anti-oxidanten.  Het laatste product is bijenwas en heeft  zorgt voor de vochtbehoud van je lippen.

IMG_4996.JPG

Van normale labello snel droge lippen

Zelf gebruikte ik altijd normale labello. Vooral tijdens de wintermaanden had ik dit product veel nodig. Daarnaast gebruik ik altijd lipbalsem voordat ik naar mijn werk ga. Dit omdat ik vee moet praten en er altijd een droge lucht hangt.

Met labello had ik altijd na 2 uur weer droge lippen, waardoor ik constant aan mijn lippen zat te likken. Dit zorgde ervoor dat ik elke avond met onwijs droge lippen thuis kwam. Nu gebruik ik de natuurlijke lipbalsem ongeveer voor een half jaar.  Ik smeer het product maar één tot maximaal twee keer per dag op mijn lippen. Mijn lippen worden niet meer droog op werk en ze zijn heerlijk verzorgd.


Nu blijkt dat sommige producten in normale lippenbalsem een irriterende werking geeft op je lippen. Dit zorgt ervoor dat je lippen snel weer uitdrogen na gebruik. Ingrediënten die je beter kunt vermijden zijn: mint (menthol), eucalyptus, kleur-, geur- en smaakstoffen.

De werking van natuurlijke lippenbalsem

De natuurlijke lippenbalsem bevat alleen natuurlijke hydraterende ingrediënten. Deze ingrediënten leggen een laagje op je lippen en zorgt er niet voor dat de lippen geïrriteerd raken en verder uitdrogen. Daarnaast geeft het je lippen een zacht gevoel en een mooie glans.

IMG_4997.JPG
Zonder de lippenbalsem
IMG_4998.JPG
Met de lippenbalsem

Mijn mening

Ik weet wel dat ik nooit meer normale bewerkte lippenbalsem ga gebruiken. Inmiddels heb ik het verschil kunnen ervaren. Het verschil is groter dan ik van te voren had verwacht. De lippenbalsem voelt heerlijk zacht aan, droogt je lippen niet uit, ruikt heerlijk en geeft een mooie verzorgde glans op je lippen. Het enigste nadeel wat ik heb gemerkt is dat het moeilijker is in gebruik. Je moet namelijk met een pen de lippenbalsem omhoog uit de verpakking drukken. Bij mij ging dit in het begin vrij moeilijk. Ik kreeg de lippenbalsem er eerst niet uit als ik zacht drukte. Hierdoor drukte ik de tweede keer wat harder, wat er voor zorgde de lippenbalsem veel te ver uit de verpakking ging. Dit is natuurlijk zonde.  Dus een kleine tip vanuit mij, ga er voorzichtig mee om.

Ik ben zelf echt enthousiast en mijn lippen zijn er ook onwijs blij mee. Ze hebben verschillende geuren en smaken, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. En ze zijn qua prijs echt goed betaalbaar. Dit omdat je er langer mee kan doen dan normale lippenbalsem vooral vanwege dat je het nu minder vaak hoeft op te smeren.

Veel liefs,

Lisette

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *