Review Miracle Rosehip Balm van Romy

De Little Miracle Rosehip Balm van Balm Balm heeft niet voor niets ‘Miracle’ in zijn naam staan. Voor mij is dit namelijk echt een beetje magie in een potje. Waarom? Dat ga ik je uitleggen!

Dit product is een van de bestsellers van het merk Balm Balm, een merk dat 100% biologische producten ontwikkelt voor je gezicht, lichaam en meer. Het mooie aan dit merk is dat ze ernaar streven om betaalbare, natuurlijke producten op de markt te brengen, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. En dat is ze gelukt! Veel producten van Balm Balm zijn verkrijgbaar in de webshop van BosBeauty en vandaag focussen we dus op de Little Miracle Rosehip Balm.

Miracle Rosehip Balm

Mijn ervaring

Dit gezichtsbalsem is geschikt voor ieder huidtype. Ik heb zelf een gemengde huid, met het ene extreme en het andere extreme: Mijn T-zone is enorm droog, terwijl mijn wangen en kin vrijwel altijd vettig zijn. Wat fijn is aan dit gezichtsbalsem, is dat het naar mijn mening je gezicht veel beter hydrateert dan bijvoorbeeld een dagcrème. Veel dagcrèmes laten mijn droge huid door de dag heen weer tevoorschijn komen. Ik gebruik nu een dagcrème voor over mijn hele gezicht, en de Balm Balm gezichtsbalsem op mijn T-zone voor wat extra hydratatie. Dit is voor mij de ideale combinatie, en het zorgt er echt voor dat mijn huid de hele dag straalt. Daarnaast vind ik de balsem zelf enorm lekker ruiken. De geur is erg bloemig, en zou volgens de website een combinatie van Rozenpelargonium, Olibanum, Palmarosum, jeneverbes en mandarijn moeten zijn. Ik ken alleen de helft van deze geuren niet, maar dat maakt de geur voor mij niet minder lekker. De geur is in het begin van het aanbrengen van het product enorm aanwezig, maar wordt al snel minder.

Er zijn voordelen en nadelen aan dit product, en die ga ik nu benoemen.

Voordelen:

  • 24/7 hydratatie
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Zorgt voor een gladde, stralende huid
  • Je kunt mega lang met het product doen, je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig
  • 100% biologisch

Nadelen:

  • Een aanwezige, sterke geur. (Ik vind dit zelf enorm lekker ruiken, maar ik weet ook dat er mensen zijn die een sterke geur liever niet in de buurt willen laten komen van het gezicht.
  • Huid voelt de hele dag vettig aan.

Hoe gebruik je dit product?

Gebruik een spateltje om het product uit het potje te scheppen en maak de balsem warm tussen je vingertoppen. Breng dit product met je vingertoppen aan op het gezicht of in de hals op de punten waar je de meeste hydratatie nodig hebt. Zelf denk ik niet dat het nodig is om je gehele gezicht ermee in te smeren, maar echt alleen op de meest droge plekken.

Mijn eindoordeel

Voor mij is dit echt de ideale oplossing voor de stukjes droge huid die ik heb. Het smeert goed uit, en je hebt er de hele dag plezier van. Mensen die een droge of gemengde huid hebben zoals ik, zou ik dit product echt aanraden. Mensen met een vette huid kunnen het ook gebruiken voor nog betere hydratatie. Mijn gezicht straalt en voelt enorm zacht aan. Omdat het beter gehydrateerd is, ziet mijn huid er ook een stuk gezonder uit. Ik hoop dat ik de lezers die ook last hebben van een droge huid hier een goede tip mee heb kunnen geven!

Liefs Romy

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *