Review natural body lotion van Benecos van Lisette

Inmiddels is het al weer onwijs lekker weer aan het worden. Richting de zomer smeer ik mij steeds vaker in met een bodylotion, omdat ik me er dan meer bewust van ben dat ik een droge huid heb. Normaal is het mogelijk om de droge huid te verstoppen onder kleding, maar met dit lekkere weeer zie ik toch echt dat mijn huid extra verzorging nodig heeft. Gelukkig heb ik geen extreem droge huid waardoor body lotion voldoende is.

IMG_5474.JPG

Benecos heeft verschillende soorten natuurlijke huidverzorging producten. Ik heb de Benecos Natural Body Lotion Apricot – Elderflower uitgekozen om te proberen. Mijn voorkeur gaat namelijk altijd uit naar wat zoetere geuren. Vaak vergeet (of heb ik geen zin) om mijzelf in te smeren met lotion. Vaak heb ik namelijk lotions die niet zo snel intrekken en dan heb ik te weinig geduld om te wachten. Voor mij is het dus belangrijk dat een body lotion snel intrekt. Ik ben benieuwd wat dit product doet!

Deze bodylotion is geschikt voor alle huidtypes, wat erg handig is. De lotion ruikt na mijn mening echt heerlijk fruitig. De geur heeft iets weg van perzik. Het bevat natuurlijke, zachte ingrediënten waaronder abrikoos en vlierbloesem.

IMG_5476.JPG

Hoe te gebruiken

De lotion zit in een knijpfles, waardoor het makkelijk is om je hoeveelheid te bepalen. Gebruik niet te veel lotion, want zodra het op je huid komt wordt het wit, je met weinig lotion een grote oppervlakte insmeren. Als je teveel gebruikt op een plek, dan lijkt de lotion net een soort zonnebrand en duurt het lang voordat de witte gloed van je huid af is. Het product is heerlijk om in de ochtend te gebruiken om de dag fris en zacht te beginnen. Zelf vind ik het ook heerlijk om mezelf in de smeren in de avond na het douchen. Hierdoor ga ik heerlijk ontspannen naar bed.

IMG_5472.JPG

Mijn mening

Benecos belooft dat de bodylotion snel in je huid trekt. Ik heb gemerkt dat ik vrij lang bezig ben om de lotion goed uit te smeren. Zodra je de lotion goed hebt uitgesmeerd trekt het snel in, maar je bent wel even tijd kwijt aan het uitsmeren. Verder ben ik heel enthousiast omdat mijn huid er goed op reageert en de hele dag fris en zacht aan voelt. Daarnaast ruikt de lotion zo onwijs lekker, dat ik helemaal verkocht ben!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *