Review Night Cream Intense van Lisette

Vorig jaar ben ik pas echt gebruik gaan maken van dag-en nachtcrème. Hiervoor had ik een vaste gezichtscrème die ik in de ochtend en avond gebruikte. Ik begreep ook nooit waarom je voor je gezicht 2 verschillende crèmes moest gebruiken, dit is toch zonde van je geld? Dit was mijn gedachte tot dat ik begreep dat je een mooie huid krijgt door deze ook ‘s nachts goed te verzorgen. Want juist als het donker is, werkt de huid dubbel zo snel aan het herstel.

Night Cream Intense

De night cream intense

De nachtcreme belooft dat je huid straalt als je wakker wordt. De night cream intense is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en helpt je huid terwijl je slaapt met herstellen en vernieuwen. Dit proces gaat namelijk voor een deel vanzelf maar een speciale verzorging voor de nacht kan je hier extra bij helpen. Een belangrijk ingrediënt is hibiscus en bevat bijzondere regenererende eigenschappen en stimuleert de cel vernieuwing. Daarnaast heeft edelweis een intensieve hydraterende werking, werkt  sesam als een krachtige anti-oxydant en macadamiaolie heeft een voedende werking op de huid. Al deze ingrediënten belooft een mooi gezicht als je wakker word.

Om deze reden wil je nachtcrème gebruiken

Waarom zou je een nachtcrème nodig hebben? Miljoenen jaren geleden hadden mensen toch ook een goede huid, zonder allerlei smeersels? Dit is wat wij denken, maar miljoenen jaren geleden maakten mensen met allerlei kruiden en plantenmengsels crème welke zij op hun huid aanbrachten vanwege de zogenaamde heleden werking hiervan.

In de nacht mag je huid rusten van alle stoffen en prikkelingen van de dag. van een nachtcrème wordt dus een andere werking verwacht dan van een dagcrème. In de nacht mag je huid rusten, herstellen en bijkomen terwijl overdag je huid een opfrissers nodig heeft en bescherming.

IMG_5545.JPG
intense night cream

Mijn mening

In de avond reinig ik altijd eerst mijn gezicht en breng ik een serum aan. Als de serum is ingetrokken breng ik de nachtcrème aan. De nachtcrème is heerlijk zacht en makkelijk uit te smeren. Als ik droge plekjes heb breng ik daar een iets dikkere laag aan. Wat misschien leuk is om te weten, de crème geeft een glitterend effect op je huid. In de ochtend merk ik dat mijn huid echt goed gevoed is en heb ik geen droge plekjes. Mijn huid is wat gevoelig, waardoor ik sneller droge en rode plekjes krijg. Nu ik de crème gebruik heb ik dit veel minder en voelt mijn huid in de ochtend zacht en verzorgd aan. Mijn huid straalt niet in de ochtend door het gebruik van deze crème maar is wel goed gevoed en verzorgd.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *