Review Oliv Gentle Cleansing milk

Haal jij iedere avond je make-up van je gezicht? Ik in ieder geval wel! En de afgelopen tijd deed ik dat met de Gentle Cleansing Milk van Oliv, die ik namens BosBeauty mocht testen. Eens zien of dit product mijn mascara en andere make-up er af kan krijgen… lees je mee?

De cleansing milk


Verliefd op de verpakking!

Oliv, de naam van het product zegt het al: er wordt gebruik gemaakt van olijfolie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier best van stond te kijken, olijfolie in een reinigingsproduct? Blijkbaar is olijfolie rijk aan antioxidanten die de huid tegen veroudering beschermen. Maar het feit dat olijfolie het belangrijkste bestanddeel is van dit product merk je eigenlijk niet direct. De cleansing milk is een hele zachte en romige melk met een witte kleur. De melk verwijdert de make-up, vuil en onzuiverheden op een milde maar effectieve manier. Daarnaast belooft Oliv dat het reinigen van je huid met deze cleansing milk een voedende, beschermende, kalmerende én hydraterende werking heeft op je huid. Verder zou je huid meer gaan stralen en gezonder uiten. En, ja jongens ik zeg het weer… maar de verpakking is toch weer geweldig mooi?

Hoe te gebruiken?


De fles van de cleansing milk zelf, met een handig pompje om de ‘porties’ te verdelen

Oliv raadt je aan om het product zowel in de ochtend als in de avond aan te brengen. Ik doe bij ieder gebruik van dit product een druppel ter grote van een kikkererwt op een wattenschijfje en haal zo mijn mascara, wenkbrauwmascara en concealer eraf. Vervolgens was je je gezicht met lauw warm water en breng je een gezichtscrème aan voor je je nieuwe make-up voor de dag op doet of een nachtcrème voor het slapen gaan.

Mijn mening

Oke, Oliv belooft een heleboel effecten die het reinigen van je huid met deze Gentle Cleansing Milk met zich mee zou moeten brengen. Eens zien of deze ook worden nagekomen. Maar voor we daar heen gaan, is het natuurlijk belangrijk om te weten: gaat die make-up er ook echt af en op wat voor een manier. Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met deze cleansing milk. Binnen zo’n 2-3 minuten is er geen spoortje make-up meer op mijn gezicht te vinden en kan ik zo verder met mijn avondroutine. Ik denk wel dat het ligt aan de soort make-up producten die je gebruikt. Zo zijn duurdere merken vaak wat moeilijker te verwijderen door de betere kwaliteit en haal je een normale mascara over het algemeen sneller van je wimpers af dan een waterproof mascara. Dan nu alle andere effecten, want wauw! Oliv komt haar beloften volledig na. Vooral de huid rondom mijn ogen ziet er een stuk verzorgder en rustiger uit. Ik heb het gevoel dat mijn huid meer glanst als voorheen en dat is een teken van onder andere betere hydratatie. Ook voelt mijn huid schoon en lekker zacht aan na het gebruik. Het is denk ik wel duidelijk: ik kan deze cleansing milk niks anders geven dan een goed cijfer. Een dikke 9 van mij!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *