Review oliv’ voetcreme van Marijke

Wandelen is de manier om tot rust te komen. Even genieten van de wereld om je heen en tot rust komen. Die regeltante in je hoofd even uit en gewoon vooruit lopen. Ik zelf heb mijn wandel- en hardloop schoenen erg vaak aan.  Deze zomer heb ik nog 130 km door Noorwegen gelopen. Het was echt een geweldige ervaring, enkel ik en de natuur. Wandelen houd je fysiek en mentaal fit. Natuurlijk mogen we ook niet vergeten dat de benenwagen ook een stuk milieu vriendelijker dan de auto dus een perfect manier om van A naar B te komen.  Ik kan echt iedereen aanraden om meer te gaan wandelen.Net als de auto heeft jou benenwagen ook goede verzorging nodig. Daarom test ik deze week de voetcreme van Oliv’ om mijn voeten wat extra ontspanning te geven.

Ik had geen betere week kunnen kiezen. Maandag stond ik namelijk met 2 grote koffers klaar om naar Stockholm te verhuizen. Na door de hele stad gezeuld te hebben met al mijn bezittingen kwam ik om 11 uur s’avonds aan in mijn nieuwe huisje. Wat deden mijn voeten onwijs pijn. Meteen pakte ik de crème voor de ultime test. Al meteen ruiken mijn voeten een stuk frisser. Na een paar minuten merk ik ook dat mijn voeten minder pijn doen en minder opgezwollen zijn. In de crème zit Niaouli, een ingredient waar ik nog nooit eerder van gehoord had maar het heeft een pijnstillend effect.  Zowel Niaouli als Aloe vera, een van de andere ingredienten, zijn erg goed voor een droge huid. Ik heb zelf vaak last van droge hielen dus deze crème is perfect voor mij.

Op dinsdag was het tijd om de omgeving van mijn appartement en mijn campus te verkennen. Op het einde van de dag gaf de kilometer teller 20 kilometer aan en mijn voeten hadden het er zwaar mee. Het voornaamste voordelige effect van de crème is voor mij het verkoelende effect op het moment zelf en de geur. Op lange termijn zou deze crème kunnen helpen met het verbeteren van de huid maar na een lange dag lopen is direct een verkoelend en pijnstillend effect belangrijker.

In de dagen die volgen blijft de crème aan het einde van de dag erg welkom. Mijn voeten hebben zeker wel wat verkoeling nodig. Een super fijn bijeffect is dat de crème ook pijn verlicht op de plekken waar mijn schoen wat irritatie gaf. Aan het einde van de week voelt de huid op mijn hielen minder droog aan en ik kijk er erg naar uit om de crème langer te gebruiken om te zien of de crème bij langer gebruik mijn huid verbeterd.

De crème is echt perfect voor op vakantie. Perfect voor na een lange dag verkennen en het flesje is 50 ml dus mag mee in je handbagage! Zelf ga ik helaas niet op vakantie binnenkort maar zal de crème zeker blijven gebuiken, ik ben positief verrast. Had niet verwacht dat ik zo blij zou zijn met een voetcreme!

Cijfer: 9

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *