Review oog creme van Miracle Care van Lisette

Ik dacht altijd dat oog crème een heel duur product was en dat je het alleen hoeft te gebruiken zodra je zichtbare rimpels begint te krijgen. Nu ben ik zelf een heel nieuwsgierig persoon en heb ik de afgelopen zomer verschillende oog crème getest op het vliegveld (die ik zelf niet kon betalen) wanneer ik op reis ging. Boven verwachting kan ik nu echt niet meer zonder. Benieuwd waarom, lees dan snel verder…

De creme

Ik gebruik de Eye Contour Miracle Care crème nu al voor 2 maanden. Hetis een klein potje en neem het echt overal mee naar toe. Wel is het belangrijk dat je weet dat er geen onderzoek is dat aantoont dat de huid rond de ogen andere ingrediënten nodig heeft dan die je op de rest van je gezicht gebruikt.Maar dat neemt niet weg dat je  huid rond je ogen gevoeliger is dan de rest van het gezicht.

De oog crème die rijk is aan natuurlijke ingrediënten en bescherming, hydratatie en comfort biedt voor de gevoelige, kwetsbare huid rond de ogen. Het heeft een bijzondere combinatie van kostbare plantenextracten om de oogcontouren te verzorgen.  In de crème zit Avocado dat de aanmaak van hyaluronzuurstimuleert, die op zijn beurt zorgt voor de vochtbalans en de soepelheid van de huid. Daarnaast zit er AloëVerain de crème verwerkt dat een beschermende en kalmerende werking heeft.

Mijn mening

Als ik moe begin te worden of te lang achter de computer heb gezeten merk ik dat gelijk aan mijn ogen. De huid rondom mijn ogen gaat dan strak zitten en geeft het een trekkend gevoel. Ik merk dat de oog crème de huid rondom mijn ogen zacht maakt, waardoor dit vermoeide gevoel afgenomen wordt. Helaas neemt de crème geen wallen weg, maar maakt de huid wel zacht en laat het stralen. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding echt heel goed. Normaal zijn oog crèmes heel duur en heb ik niet het idee dat het een betere werking geeft.

Geur en textuur

De textuur is super zacht en heel luchtig, waardoor het heel licht op je huid aanvoelt.  De crème is eerder een gel dan een crème waardoorer geen plakkerig laagje op de huid achter blijft en je erna makkelijk make-up kunt aanbrengen. De crème heeft geen sterke geur maar ruikt heel fris en zacht. Het echt zo’n geur waarbij je weet dat je een écht natuurlijk product in handen hebt.

Gebruik

Het is een heel klein potje en je zou denken dat je er niet lang mee kan doen. Maar het tegendeel is bewezen. Je hebt namelijk echt maar een heel klein beetje van de crème nodig. Zelf gebruik ik de crème in de ochtend en in de avond. De stappen die ik neem voor de optimale verzorging van je huid en gebruik van de crème heb ik voor jullie  uitgeschreven.

Stap 1: Reinig je gezicht goed en maak je gezicht na het reinigen droog.

Stap 2: Was je handen en droog ze daarna goed af.

Stap 3: Nu is het tijd om je oog crème aan te brengen. Neem een klein druppeltje crème op je ring vinger en verspreid dit over beide ringvingers. Je brengt de crème aan met je ringvinger omdat je het aanbrengen heel zachtjes moet doen en je hiermee automatisch het minste druk uitoefent.

Stap 4: Breng oogcrème alleen aan op het bot rond je oog. Druk voorzichtig op de huid onder de ogen en maak kleine deppende bewegingen tot de crème helemaal is opgenomen. Zelf breng ik het ook aan op mijn ooglid en onder mijn wenkbrauwen.

Stap 5: Nu ben je klaar om de gezicht crème aan te brengen en vervolgens je andere producten te gebruiken.

Conclusie

Helaas kan deze crème geen wonderen verrichten, maar dat had ik natuurlijk ook niet verwacht. Fijne lijntjes, wallen en rimpeltjes kun je niet meer weg smeren, met welke crème dan ook. Ik vind de crème heel prettig in gebruik door dat je huid heerlijk zacht en licht aanvoelt. Daarnaast gaat de huid ook meer stralen. De prijs / kwaliteit verhouding is verder echt buiten gewoon goed. Dus zeker een aanrader.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *