Review orgaid maskers van Nannique

Ik ben onwijs fan van sheet masks. Je kunt ze ieder moment van de dag op doen, terwijl je gewoon verder kunt gaan met waar je mee bezig bent. Bovendien vind ik het heerlijk dat je het masker niet af hoeft te spoelen. Je kunt dus voor een ideaal me-time momentje gaan met dit masker en een goede film of serie, zonder tussendoor terug naar een kraan te moeten om je gezicht af te spoelen. Het is slechts een kwestie van het masker verwijderen en de overige stoffen die nog op je huid zitten, in je huid masseren. Ik vind het heerlijk om met een sheet mask en een grote kop thee te werken aan mijn blogs. Maar nu is het aan jou. Met welk masker ga jij je volgende me-time momentje doorbrengen?

In het algemeen
Allereerst vind ik de verpakking van deze maskers geweldig. Vaak zijn enkele verpakkingen van maskertjes heel druk en kleurrijk, maar deze verpakking is helemaal mijn stijl! Een maskertje hoort voor mij echt bij een me-time momentje waarin ik rust neem en iets voor mezelf doe. Daar hoort geen drukke verpakking bij, toch?

Verder ben ik heel blij met het formaat van de maskers. Dit zijn eerlijk waar de allereerste sheet masks die goed zitten op mijn gezicht en niet voor de helft in mijn haar hangen! Nee, ze zitten niet als gegoten, maar dit is dan ook onmogelijk met miljarden verschillende gezichten op de wereld. Toch past deze goed, blijft hij ook echt zitten en hoef je dus niet om de 5 minuten in de spiegel te kijken of je het masker weer ergens op je gezicht moet drukken. Ik ben nu al fan en onwijs benieuwd naar de rest!

Vitamine C

Dit masker belooft een boost te geven aan je huid, je verkleuring en oneffenheden tot een minimum te beperken en een stralende huid achter te laten. Verder hydrateert en beschermt hij de (gevoelige) huid. Nadat ik het masker op mijn gezicht had aangebracht, was ik direct verbaasd. Je voelde het masker daadwerkelijk werken, zoals je dat bij de meeste normale maskers ook voelt. Ik gebruikte dit masker toen ik weer even wat last had van onzuiverheden en ‘s avonds. Na 30 minuten het masker op te hebben gehad, waren mijn huid en het masker niet nat en dat betekend mijn huid het masker goed op heeft genomen. Ik zag niet direct verschil, maar dit is natuurlijk logisch. Wel voelde mijn huid heel schoon en fijn.

De volgende ochtend waren mijn oneffenheden stukken minder, maar de puistjes waren zichtbaarder geworden, jammer… Mijn huid zag er gezonder, glanzend en egaler uit en dit is natuurlijk wel een groot voordeel. Ondanks de puistjes niet zichtbaar waren aangepakt (in de huid zelf natuurlijk wel), ben ik een fan van dit masker. Dit komt omdat het de huid aanzienlijk egaler maakt en dus zou ik hem de volgende keer gebruiken als ik geen last van puistjes heb, maar wel van andere oneffenheden.

Anti-aging

Hoewel ik nog niet echt een verouderde huid heb op mijn 17de, was ik wel erg benieuwd naar dit masker. Het masker belooft namelijk niet alleen een jonger uitziende huid, ook gaat het droogheid en irritatie tegen. hierdoor wordt de huid soepeler en blijft hij gehydrateerd.

De geur van het masker is neutraal en dit vind ik persoonlijk erg fijn, vooral gezien het feit dat je hem 30 minuten op moet hebben. Toen ik het masker had aangebracht, voelde ik hem niet zo sterk werken als bij het Vitamine C masker. Toch was bijna al het vocht van het masker na hem 30 minuten op te hebben gehad, in mijn huid getrokken. Ook dit masker deed ik weer ’s avonds en hoewel ik bij het vorige masker niet veel verschil zag, zag mijn huid er na dit masker direct een heel stuk gezonder en stralender uit. Dit beloofde veel goeds voor de volgende dag!

De volgende ochtend voelde mijn huid nog een beetje ruw, maar zodra ik mijn dagcrème erover heen deed, trok dit geheel weg. Maar dat ruwe gevoel vond ik helemaal niet erg, want wow: wat was er met mijn huid gebeurd? Hij was bijna egaal geworden en had een mooie glans. Heel anders dan de dagen ervoor, toen je de onzuiverheden nog goed zag. Mijn huid zag er volledig verzorgt uit en leek inderdaad als nieuw. Ik was vooral heel blij met de natuurlijke glow die mijn huid had gekregen. Want  hoewel ik af en toe een geheel egale huid heb, stralen doet die dan vaak niet. Die natuurlijke straling zorgt toch voor een gezonder uitziende huid.

Ook de dag erna (2 dagen naar het masker) was ik nog verbaast. De natuurlijke glow was nog steeds aanwezig, mijn huid zag er gezond en verzorgt uit en de onzuiverheden waren zo goed als weg. Dit hield het zeker nog zo’n 5 dagen vol. Ik ben onwijs blij met dit masker en ga hem zeker vaker gebruiken!

Greek yoghurt

Dit masker belooft een gestreste huid aan te pakken en te voeden, ideaal voor tijdens een drukke week of wanneer er weer toetsen aan zitten te komen. Mijn huid raakt daar namelijk vaak flink overstuur van. Tijd om mijn huid even een boost te geven dus!

Toen ik het masker uit de verpakking haalde, rook ik een heerlijke geur van (je raadt het al) Griekse yoghurt met honing. Oh, dit maakte me zo blij! De lekkere geur van dit masker zorgt volledig voor een ontspanningsmomentje. Terwijl ik het masker op had, voelde ik hem niet zo duidelijk zijn werk doen als bij de andere twee masker, maar dit was aan de ene kant ook wel heel fijn. Ik was bang dat het masker zou gaan glijden, maar dit was helemaal niet het geval! Hij bleef hartstikke goed op zijn plek zitten en heb hem niet één keer hoeven te corrigeren. Na het halve uur was het weer duidelijk zichtbaar dat mijn huid de stoffen uit het masker had opgenomen en was het masker bijna droog. Mijn gezicht was na het masker een beetje rood, vooral bij mijn neus. Ook zag ik nog niet veel verschil, wel was het duidelijk dat mijn gezicht een behandeling had gehad en mijn huid was dan ook op bepaalde plekken wat egaler geworden. Ik was benieuwd hoe mijn huid er de volgende dag uit zou zien!

De volgende dag was de roodheid volledig weg, maar dat was niet het enige wat opviel… De natuurlijke glow die het vorige masker aan mijn huid gaf, was ook nu aanwezig. Mijn huid zag er mooi, glanzend en verzorgd uit en mijn onzuiverheden waren bijna volledig weg of in de herstellende fase gegaan. Mijn huid plakte wel een beetje, maar was tegelijkertijd ook erg zacht. Dit masker geeft je echt een zen-moment met positieve resultaten!

Conclusie
Het feit dat deze maskers goed op mijn gezicht passen, niet wegglijden en zichtbare resultaten hebben, maakt dat deze maskers tussen mijn favorieten staan. Zelf zou ik sneller voor de anti-ageing of greek yoghurt variant gaan, maar iedere huid is verschillend en heeft andere dingen nodig. Ik kan deze masker in ieder geval aanraden. Ik denk dat ik het ook erg leuk zou vinden om deze cadeau te geven of tijdens een vriendinnenavond te doen.

Naar welk masker ben jij benieuwd geworden?

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *