Review Retulp Thermosbeker van Romy

Vandaag wil ik mijn ervaring delen over een van mijn meest gebruikte producten van Bos Beauty, namelijk de Retulp thermosbeker. Ik heb deze leuke, vrolijke thermosbeker mogen ontvangen in de kleur ‘Happy Yellow’. Er zijn ook veel andere leuke kleuren verkrijgbaar, zoals Champagne Pink, Teal Green, Ruby Red en Grannies Grey. Verder zijn er op de website van Bos Beauty ook nog twee Retulp thermosbekers te verkrijgen met een bamboe dop in het zilver en in het zwart.

Review Retulp Thermosbeker

Aangezien ik erg veel reis is deze thermosbeker ideaal voor mij. Ik zit gemiddeld 6 uur per week in de trein en zeker in de winterse kou op een perron is het heerlijk om mezelf te kunnen verwennen met een warme kop thee. De thermosbeker is dubbelwandig en houdt de thee goed warm, tot wel 6 uur lang! Soms vergeet ik even dat deze thermosbeker zo goed isoleert en dan verbrand ik mijn tong als ik te snel wil drinken, haha! Er kan 300 milliliter aan drank in en dat is een prima grootte. Hierdoor kan ik de thermosbeker makkelijk meenemen en heb ik voldoende drinken voor tijdens de rit.

Je kan ook smoothies en koude dranken bewaren in deze thermosbeker. Deze blijven dan tot wel 8 uur koud. Ideaal in de zomer, want ik ben dol op smoothies. Ook is dit ideaal als ik water mee wil nemen met wat ijsklontjes. Deze smelten daardoor minder snel en blijft mijn water veel langer (ijs)koud.

Je krijgt ook een filter bij de thermosbeker. Die kan je gemakkelijk in de thermosbeker klikken, en ik stop hier altijd losse thee in. Ik laat de thee even in het warme water trekken en dan kan ik daar lekker van genieten. Hebben jullie ook al de verschillende smaken thee gespot in de webshop van Bos Beauty? Mijn favorieten zijn Bos Beautea (een groene thee cranberries en kersen) en Warm Apple Pie (een groene thee met de geur van zelfgebakken appeltaart).

Waar ik vooral bang voor was, is dat de beker zou gaan lekken. Ik stop de thermosfles namelijk altijd in dezelfde tas als mijn laptop en daar moet natuurlijk geen water bij komen. Maar, ik gebruik deze fles nu bijna dagelijks voor een half jaar lang en ik kan je vertellen dat deze thermosfles compleet lekvrij is.

Al met al ben ik enorm tevreden met dit product. Hij is 100% reisproef want hij is lekvrij, houdt de warme dranken warm en de koude dranken koud. Ik gebruik dit product nu ongeveer een half jaar, en ik zou hem echt niet meer kunnen missen.

Liefs,

Romy

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *