Review Romige Haarmasker & Conditioner – Coconut Milk van Lisette

Review Romige Haarmasker & Conditioner – Coconut Milk

Iedere vrouw heeft belang bij zacht en mooi haar, maar soms is het lastig om de juiste producten te vinden die bij jou haren passen. Er zijn zo onwijs veel producten die je haren niet beschermen, maar juist een tegenovergestelde werking hebben. Soms ruiken deze producten heerlijk, maar ondertussen gaat je haar alleen maar achteruit.

Zelf maak ik gebruik van een natuurlijke shampoo van de kapper en daarnaast gebruik ik altijd conditioner. Mijn haar was ik gemiddeld 1x keer per week en soms zelfs minder. Haarmaskers gebruikte ik eigenlijk nooit, omdat ik dacht dat het geen toegevoegde waarde zou hebben.

Nu heeft bosbeauty mij de mogelijkheid gegeven om een goed haarmasker product te testen die ook echt goed is voor je haar en volledig op natuurlijke basis.

haarmasker

Het romige haarmasker

Het natuurlijke haarmasker geeft een diepe, natuurlijke glans, ontklit en geeft volume. De toegevoegde biologische kokosmelk, kokosolie en arganolie zijn rijk aan vitaminen, mineralen en vetzuren, verzorgen het haar, maken het dikker, zachter en gezonder.

Het masker zorgt voor verminderde gespleten punten, haarbreuk, en het verbetert de vitaliteit en glans van je haar. Het masker is siliconenvrij, quatvrij, volledig plantaardig en biologische afbreekbaar.

Mijn mening na gebruik

De dag na dat ik het product had ontvangen heb ik het gelijk getest. Het potje ziet er zo lux uit, waardoor ik al gelijk het gevoel kreeg dat het een goed product was. Het ruikt heerlijk naar kokos en voelt zacht aan.

Ik bracht het in de puntjes van mijn haar aan na het wassen en liet het ongeveer 5 minuten zitten. Daarna uitgespoeld met koud water en laten drogen door de lucht.

Toen het droog was voelde het extra zacht en lichter aan. Daarnaast merkte ik dat mijn haar ook weer wat meer begon te krullen!

Ik geef het een 9, want het product is echt een toevoeging voor mijn haar! Naast dat je het product als masker kan gebruiken is het ook mogelijk om in je haar aan te brengen als het droog is voor extra verzorging.

 

Dus ben je nog opzoek naar een goed haarmasker dan kan ik je deze echt aanraden!

Liefs Lisette

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *