Review Shower Mousse Coconut Dream Vegan van Nannique

Ik denk dat je bijna iedereen wel gelukkig kan maken met een goede douchegel. En dan hebben we het nog niet eens over een douchefoam, want wat ben ik dankbaar dat iemand die heeft bedacht! Of ken je dat moment dat je langs iemand komt die zijn/haar lichaam of haren heeft gewassen met een kokosgeur? Dat doet gelijk iets met je humeur, toch? Ik was in ieder geval heel blij toen ik zag dat ik deze vegan shower mousse mét kokosgeur mocht proberen! Maar kwam hij ook een beetje goed uit de test? Dat lees je hier!

Het product

Mijn verwachtingen waren hoog, heel hoog! Maar voor ik écht wilde gaan testen met deze douchegel, wilde ik eerst wat achtergrond informatie weten. Want wat belooft het merk ons lichaam te geven met deze mousse?

Naast het reinigen van je huid, zorgt deze douchemousse ervoor dat je huid zacht aanvoelt. Door de ingrediënten die het merk gebruikt, is deze mousse geschikt voor de meest gevoelige huidsoorten. Dit is iets wat ik heel fijn vind, want mijn huid wordt snel droog. Bovendien reageert mijn huid heel snel op douchegellen waar te veel parfum in zit, maar gelukkig is dit product getest op verschillende allergische reacties en hypo-allergeen verklaart. Verder belooft het merk een hemelse geur en dat geldt niet alleen voor de kokosvariant, maar ook voor de grapefruit en de tropical varianten.

Let’s try!

De douchemousse ging mee in de koffer naar Tenerife en ik moet zeggen, ik kan telkens niet wachten om hem te gebruiken! Op het moment dat je de mousse op je hand sprayt, is het net een toefje slagroom. Maar wanneer je de mousse verspreid, wordt het een heerlijke foam! (zie de foto’s hiernaast) De geur van kokosnoot verspreidt zich echt door de hele badkamer en werkt eigenlijk best rustgevend. Ook wanneer je uit de douche komt, blijf je de geur nog lang ruiken. Heerlijk! Verder was ik best bang dat ik toch zou reageren op deze mousse, omdat dat in het verleden altijd het geval was, maar er gebeurde niks! Mijn huid werd bijna zijdenzacht, zoals een babyhuidje. Helaas merkte ik niet veel van het feit dat de mousse zou werken tegen een droge huid. Dit bleef bij mij aanwezig, ondanks het zachte gevoel.

Conclusie

Hoewel mijn droge huid op zich niet verdwijnt, verdient deze douchegel wat mijn betreft een goede 8,5! En nee, dat komt echt niet alleen door de geur 😉 Het gevoel van je huid na het gebruik van deze mousse is geweldig en doet me een beetje denken aan een dagje spa. Verder vind ik het heel fijn dat mijn huid niet reageert op deze mousse in de vorm van jeuk of bultjes, maar ik zorgeloos mijn huid kan wassen. Ja, als je jezelf echt wil verwennen onder de douche en geen geld wilt besteden aan een dagje spa, dan is dit product écht iets voor jou!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *