Review vegan Boho mascara Jungle van Nannique

Toen ik deze mascara uit het pakketje van BosBeauty haalde, was ik al direct verliefd op de verpakking. Want ja, ik heb het al vaak genoeg gezegd maar mooie verpakkingen doen het erg goed bij mij. Maar natuurlijk gaat het altijd om de inhoud en daar ga ik je in deze blog meer over vertellen. Komt deze mascara echt na wat het beloofd?

Informatie over de mascara van Boho.

First things first: deze mascara is 100% natuurlijk en dus vegan! Dit vind ik heel fijn, want wat mijn betreft horen er geen dierlijke stoffen in onze beautyproducten. Boho beloofd met deze mascara dat je wimpers dikker en langer worden en dat je vervolgens rondloopt met wimpers met een intens volume. Dit zou komen door de nylon borstel in combinatie met een gepigmenteerde crèmige textuur. Verder zegt Boho dat er nergens klontjes te zien zullen zijn in je wimpers.

Naast het mooie resultaat wat deze mascara op zou leveren, verzorgt hij je wimpers en ogen ook. Door de natuurlijke ingrediënten, wordt de tere huid rondom gevoelige ogen gerespecteerd. De Castorolie, aloë vera en de sheabutter in deze mascara zorgen voor de verzorging voor je wimpers. Nu ben ik wel erg benieuwd!

Mijn ervaring met de mascara.

Als ik eerlijk moest zijn, was ik een beetje huiverig over het feit dat deze mascara een boost moet gaan geven. Ik ben zelf namelijk niet zo van de rechte borstels als het gaat om mascara, maar ik kon niet wachten om hem te proberen. Ik zorg altijd dat mijn wimpers goed schoon zijn, zo gaat het aanbrengen van de mascara veel makkelijker! En dat merkte ik direct. Ik had geen problemen met het aanbrengen van de mascara, al moest ik wel even aan de vorm van het borsteltje wennen. Tijdens het aanbrengen, plakte mijn wimpers niet aan elkaar en zorgde de borstel ervoor dat de wimpers continu uit elkaar werden gehaald. Ik hoefde niet eens met een droge mascara borstel mijn wimpers na te borstelen of in een goede shape te brengen. Verder viel gelijk op dat mijn wimpers inderdaad een stuk langer leken en dat de mascara de gehele dag goed bleef zitten, I love it! Dat in combinatie met de mooie diep zwarte kleur van deze mascara, maakt hem perfect voor een feestje.

Maar dan: de mascara verwijderen.

Het ene beautyproduct is zo van je gezicht verwijderd, terwijl de andere heel wat reinigingsproducten vereist. Maar gelukkig is bij deze mascara de eerste optie van de orde! Mijn make-up haal ik er altijd af met een watje en een reinigingsolie en hoewel ik bij mijn vorige mascara vaak moest lopen schuren over mijn ogen, was deze er binnen 10 seconden af. Ideaal!

Kortom: ik ben heel tevreden over deze mascara en geef hem een 8,5. Je kunt hem voor alle gelegenheden gebruiken, hij blijft uitstekend zitten en is makkelijk van je wimpers af te halen. Verder is het uiterlijk geweldig en zorgt ervoor dat je hem iedere keer uit je tas wilt halen om te showen. I’m sure you will impress people with this!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *