Review We Love The Planet Diffuser van Marijke

Review We Love The Planet Diffuser

Mijn vorige review was over de kokosnoot kaarsen van We Love The Planet. Deze beviel zo goed dat ik ook de difusers wilde proberen. Sinds de start van de pandemie is een groot deel van mijn studie online. Dit betekent dat ik het grootste deel van de dag in mijn kleine studentenkamer besteed. De diffusers van We Love The Planet zijn een leuke decoratie voor je kamer en vullen de kamer ook met een fijne geur.

Mijn eerste impressie van de diffuser is heel goed. Net als de kaarsen ligt de focus op een product dat milieuvriendelijk is. De diffuser is verpakt in een geschenkverpakking van gerecycled materiaal. Een perfect cadeautje dus! Er zijn zes verschillende geuren verkrijgbaar: Charming chesnut, Darjeeling delight, Lemongras, Spiritual spa, Sweet senses en Warme winter. Ik heb gekozen voor de zelfde geur als mijn kaars: Charming chesnut. De geuren zijn zijn gemaakt van een combinatie van essentiële oliën en natuurlijke parfum. Voor het verspreiden van de geur krijg je naast het geurflesje ook stokjes van gewassen en gedroogd riet. Dit materiaal heet Sida Rhombifolia Linn. Zelf had ik hier nog nooit van gehoord maar het is erg eco-friendly. Dit is omdat het riet in de natuur rond de fabriek groeit. Het wordt met de hand geplukt en zo tast het de natuur zo min mogelijk aan.

Het flesje waar de parfum in zit ziet er erg leuk uit. Als je wilt kun je, net als ik, het flesje zelf als diffuser gebruiken in combinatie met de takjes. Als je dit niet bij je decor vindt passen kun je ook een heel mooi vaasje kopen dat gemaakt is van gerecycled glas. Als de geur je dan bevalt kun je navulflesjes kopen en ook de rieten stokjes kun je apart aanschaffen. Wat ik het fijnste vind aan de diffuser is dat ze heel lang meegaan. Ze gaan minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers. Zelf raad ik aan de diffuser te gebruiken met maximaal 2-3 stokjes. Voor mijn studentenkamer is dit genoeg om de kamer te vullen met een fijne geur zonder overweldigend te zijn. Op deze manier kun je de diffuser tussen de 12 en 16 weker gebruiken. Ik kan de producten van We Love The Planet zeker aanraden! Een perfect cadeau voor iemand anders of voor jezelf.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *