Teatox review van Julia

Ik bofte weer ontzettend, want ik ontving laatst een pakketje van bosbeauty. Daarin zaten de producten van teatox. Dit zijn zoals je misschien wel weet, theeproducten! En zoals jullie ook weten ben ik een echte theeleut. Super excited testte ik dan ook de theetjes! Ik ontving 4 losse theeën en een prachtige thermosfles.

Over teatox


Bij teatox hechten ze veel waarden aan kwaliteit. Ze gebruiken alleen ingrediënten van biologische afkomst die ook volledig vrij zijn van toegevoegde aroma’s en smaakversterkers. Door de grootte van de ingrediënten komt de smaak nog beter vrij. Ze gebruiken voor hun theemengsels meer dan 80 ingrediënten van over de hele wereld.

Wat vind ik van:

  • De Superherbs thee? Dit is een fris zoete thee, gemaakt met onderandere: gember, pepermunt, appel, spirulina. Deze thee bavat geen cafeïne maar is toch ontzettend krachtig en geeft je een boost! De verschillende ingrediënten komen goed naar voren, het zoete van de apppel, het frisse van de pepermunt maar ook de gember proef je. De combinatie is erg lekker! In eerste instantie wist ik namelijk niet of ik deze smaak kon waarderen aan de ingrediënten te zien dan..

Wat zijn de ingrediënten?
Stukjes appel, gember, citroenmelisse, pepermunt, vlierbessen, zoete bramenblaadjes, moringa, zwarte appelbes, rode bosbessen en spirulina.

  • De Harmony Chai thee? Een kruidige thee vol specerijen en kruiden, die positief bijdraagt aan behoud van een gezond spijsverteringsstelsel door de ontstekingsremmende functie. De thee is biologisch, vegan en ook vrij van kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. Ik vind de thee erg lekker, ik houd namelijk wel van kruidige theetjes! De smaken komen goed tot zijn recht. Ik denk dat je hier ook een hele lekkere chaitealatte van kunt maken!

Wat zijn de ingrediënten?
Zwarte thee, gember, kaneel, anijs, kardemom, muls van cacaoschil, kruidnagel, zwarte peper

  • De Fresh focus thee? Een thee die helpt tegen stresssituaties?! Dat klinkt ontzettend goed! Een groene thee met allerlei geneeskrachtige kruiden en specerijen. Mijn voorkeur gaat sowieso altijd uit naar groene thee of kruiden thee! Een combinatie is natuurlijk helemaal top! Ik vind de smaak van groene thee erg lekker en dus had ik bij deze thee ook geen slechte verwachtingen! Hihi ik merk dat ik de bij elke review het woord kruidig gebruik, maar dat is ook echt de goede omschrijving. Ook voor deze thee! Kruidig, fris door onder andere de sinaasappelschil en de smaak van groene thee. super lekker!

Wat zijn de ingrediënten?
Groene thee, sinaasappelschil, gemberwortel, applemint, rozemarijn, eucalyptus, ginkgo, guarana, ginseng

  • De Daily Balance thee? Dit is een ontspannende thee, met een harmoniserende werking voor geest, lichaam en ziel. Dit is een erg frisse thee, ook weer kruidig natuurlijk! Ook zit er gember in! Een van de meest geneeskrachtigste kruiden die er bestaan.. Dat maakt deze en ook de andere theeën waar gember in zit, erg gezond!

Wat zijn de ingrediënten?
Citroenverbena, honeybush, gember, citroengras, sinaasappelschil

Voor een echte theeleut zoals ik maakt het bijna niet uit welk thee ik voor geschonken krijg 😉 Toch heb ik wel een lichte voorkeur naar de Fresh focus thee! Dit is stiekem toch wel mijn favorietje! Maar ook de andere theetjes zijn top!

Door gebruik te maken van de thermobottle blijft je thee lekker lang heet en kun je het ook nog eens gemakkelijk meenemen. De bottles zijn niet alleen handig, maar zien er ook prachtig uit! Zo blij mee! Nogmaals dank voor dit lekkere en prachtige pakketje!

Wat is jouw favoriete thee?

Liefs Juul

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *