Tijd voor een maskertje! van Marijke

ik draag niet vaak make-up. Deels omdat ik vaak niet de tijd heb en deels omdat ik veel sport en dat liever zonder make-up doe. Dit betekent echter niet dat mijn uiterlijk mij niets uit maakt. Het liefst heb ik ook een egale huid en daarom probeer ik mijn huid zo gezond mogelijk te houden door wekelijks een fijn maskertje op te doen.

Als masker gebruik ik het radiance face mask van (Oliv’). Het masker komt met een heel fijn aanbreng spateltje, dit helpt zeker als je er net zoals ik nog wel eens een rotzooitje van maakt. Het eerste wat ik opmerk is dat het mijn huid heerlijk verkoeld, wat zeker met dit warme weer erg fijn is. Ik was een beetje verbrand op mijn gezicht en het masker verzacht de beschadigde huid goed. Dit is niet waarvoor ik hem eigenlijk opdeed maar het is een erg welkom bijeffect.

Na 20 minuutjes lekker genieten en tot rust komen haal ik het masker van mijn gezicht af. Mijn wangen voelen weer als een babyhuidje aan, ofwel ik ben zeer tevreden. Ik heb zelf een vrij droge huid dus voor mij is hydrateren van mijn huid heel belangrijk en dat doet dit masker onwijs goed. Na een paar keer gebruiken merk ik dat het masker het beste resultaat geeft in combinatie met een goede scrub. Zelf ben ik erg fan van de human&kind scrub die ik nu al een paar maanden gebruik. Door eerst een scrub te gebruiken haal je alle dode huidcellen weg. Er is dan meer plek voor je gezonde cellen waardoor je huid meer glanst. Door daarna een masker te gebruiken voed je je nieuwe huidcellen en voelt je huid weer heerlijk zacht aan.

Share this post