Zomer musthaves van Marijke

Ik ga op reis en ik neem mee..? De musthaves voor jouw vakantie

Het vakantie seizoen is weer begonnen!! Gezien ik zelf altijd op mijn vakantie pas realiseer wat ik allemaal vergeten ben heb ik een lijstje gemaakt met de musthaves voor je vakantie.

Face wipes

Of je nou met de auto, trein of een vliegtuig gaat, bij vakanties zit vaak een groot deel reizen. Ik vindt het zelf altijd wel fijn om me een beetje op te kunnen frissen als ik aan kom of tussendoor. Met deze reinigingsdoekjes kom je met een fris en wakker gevoel aan op je bestemming!

Shampoo bars

In mijn laatste blog heb ik ze voor het eerst geprobeerd en ik ben fan! Het grootte voordeel van de shampoo bars is dat ze in je handbagge kunnen als je gaat vliegen. Ze zijn heel compact en makkelijk te gebruiken dus perfect voor onderweg!

Zonnebrand

Het zonnige weer is heel leuk maar er zitten ook risico’s aan. Ook als je niet iemand bent die snel verbrand beschadigd de zon je huidcellen Die beschadigingen zorgen ervoor dat je huid sneller achteruit gaat en kan zelfs resulteren in de vorming van tumoren. Dat alles is heel makkelijk te voorkomen: zonnebrand. Blijf veilig op je vakantie en smeer je goed in, dan kun je zonder risico genieten van het zomerse weer! Ik hou zelf erg van zonnebrand in een spray fles zoals deze van ECO cosmetics omdat die zo makkelijk te gebruiken zijn.

Body scrub

Ik hou ervan om tijdens mijn vakanties minder make up te gebruiken, zo heeft mijn huid ook even vakantie. Om mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen gebruik ik dan ook scrubs. Dit helpt je om je oude huidcellen weg te halen en je huid weer een mooie glans te geven. In combinatie met een goede moisturizer heb je daarna geen make-up meer nodig! Deze scrub zeep van Najel is in een fijn reisformaat en net als de shampoo in vaste vorm.

Moistoriser/gezichtscremé

Het warme weer kan best moeilijk zijn voor je huid dus het is belangrijk dat je je huid wat steund door een moisterizer mee te nemen die past bij jou huidtype. Ik ben zelf iemand die snel verbrand dus ik neem graag een moisterizer mee met alue vera zoals die van eubiona. Als je verbrand bent helpt dat om de pijn wat te verlichten en zorgt ervoor dat je huid sneler geneest.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *